Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki hogy megcsal e?
Egy dologban szamit csak, megcsalas eseten nem kerhet asszonytartast. De ez legtobbszor amugy is csak formalitas.
43F
Nagyon egyszerű!
A közöttük zajló kommunikációt kell megfigyelned!Vegyél egy álcázott hangra induló diktafont és rejtsd el az autójában vagy ott,ahol telefonálni szokott.
A legjobb műsorban akkor lehet részed,ha hozzá tudsz férni a mobiljához, illetve ismered a Facebook és egyéb kódjait!
Ha igen,akkor vegyél egy olcsóbb tabot és telepítsd fel rà az àltala használt üzenetküldő appokat,majd amikor hozzáférsz a mobiljához,akkor aktiváld a tabos appokat(viber,messenger,whatsapp),mert a mobilon kell engedélyezni egy kóddal vagy qr kóddal.
Így mindent fogsz látni,amit ő ír vagy kap.
Hidd el,ha tényleg megcsal,akkor pár nap alatt mindent fogsz tudni róluk.
A lényeg,hogy sose áruld el neki,hogy mit tettél,mert nem túl korrekt,de szerintem a megcsalással egy napon nem is említhető.
Én is egy elrejtett diktafonnak köszönhetem,hogy most nem más gyerekét nevelem,mert a feleségem egy alkalommal összefeküdt egy barátjával,és 3 diplomás létére nem jutott eszébe védekezni.
Úgy gondolom,hogy az igazsághoz jogod van és természetesen a gyermekeidnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!