Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam a szerető státuszt?
Erkölcsileg persze nem szívesen de az örökös magány sem jó. Ő azzal védekezik hogy legalább elmondta ha titkolta volna már rég vele lennék...ami igaz.
Mert csak ez tart vissza az erkölcsi oldal.
Én szingli vagyok.
Egyre jobban felemészt ez mindenképp roszs ha nemet mondok bánom majd de ha igent akkor azt is megbánom,hogy ilyenbe belementem.
Kerdezo. Ezek onzo gondolatok, csak a te "jobb" kozerzeted kerult a celpontba. Masok nem szamitanak? Hany ember eletet akarod kisiklatni?
Erdekes egyebkent, hogy a foglalt ferfi iranyaba te akarsz tenni lepeseket, de olyat keresni, aki megfelel arra nem. Nemcsak maganyos vagy, hanem igen melyre is sullyedtel. Nem allsz messze a kovetkezo lepestol. En a helyedben megalljt parancsolnek es ujragombolnam a meglevo eletem.
A magany ellen meg nem 1 db ferfi kell, aki idonkent futtyent neked egyet, hanem barati tarsasag. Szedd ossze magad.
43F
Nem házas,hanem Csak kapcsolatban van.
És próbáltam másokkal is ismerkdni de képtelen vagyok magamra erőltetni hogyha egyszer nem vonz mint férfi,kedves aranyos de az nem elég.
Nem eszerint működik az érzelem akkor egyszerű is lenne.
Én olyat kerestem, és mire már jobban meg ismertem és többet érzek iránta akkkro vallotta be.
Ami miatt nem lép ki a kapcsolatból az kb 18 millió Ft.
Emiatt nem aggódom,alig jár haza.
A 18 millió Ft miatt már jobban sajnos .
Ez már eldőlt, úgyis belemész akármit mondunk.
Viszont akkor ne gyere ide sírni 3 hónap múlva hogy szereted de mindig te vagy az elhanyagolt második és csak szenvedsz. Mi szóltunk.
Nem,még nem döntöttem.
A szivem oda húz,'már igyis rengeteg törődést odafigyelést és szeretetet kapok tőle hogy nem vagyunk együtt.
De még mindig nem merem meglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!