Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
Figyelt kérdés
A párommal hamarosan össze házasodunk és nem szeretnék veszekedést az anyagiak miatt . Nekem és neki vannak bizonyos dolgok amiket megszoktunk venni és hozzá szoktunk . Természetesen egyszer vannak a költségek a fogyasztásra , utána a kaja és minden más többi .2019. máj. 31. 07:24
81/90 A kérdező kommentje:
Fogtál *
Mert ti csak a helyesírásba tudtok belekötni addig tanulnátok meg helyesen beszélni
2019. jún. 3. 13:47
82/90 anonim válasza:
Mi legalàbb megtanultunk helyesen beszélni, helyesen írni, házasságba pedig nem úgy beleugrani, hogy egyetlen hétköznapi szokàsàt nem ismerjük a másiknak.
Ja, és megismertük egymàs szexuàlis érdeklődését, vágyait.
Igen, házasság nélkül először.
83/90 A kérdező kommentje:
Beszélni ti? Ti csak nyávogtok !!
Összeköltözés nélkül is meg lehet ismerni egymás szokását még jobban mind gondolnád!
2019. jún. 3. 16:43
84/90 anonim válasza:
Ja lehet, de pl összeköltözés után derült ki, hogy én máshogy mosok ahogy ő van hozzászokva, ő máshogy mosogat, én más ízekkel főzök stb. És kell idő összecsiszólodni
85/90 A kérdező kommentje:
Megszokjátok!! Mindenhez idő kell!!!
2019. jún. 3. 17:13
86/90 anonim válasza:
Szerintem se szaporodjon, a hülyékből túlkínálat van.De "ennek" hiàba mondjuk, annyi esze nincs mint kint a kerti tavunkban a halaknak.
Ostoba tyúk.
87/90 A kérdező kommentje:
Engem nem tudtok meggyőzni evvel az hűlyességel MIND irhatok akármit !!
2019. jún. 3. 17:15
88/90 A kérdező kommentje:
Nyugi azért vagytok oda jutva mert ezt csináljátok😂
2019. jún. 3. 17:16
89/90 anonim válasza:
Amúgy miért provokálod a hozzàszólókat?
90/90 anonim válasza:
..."azért vagytok oda jutva..."
Nem inkàbb "azért jutottatok oda ahol vagytok" lenne a helyes fogalmazás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!