Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
"Egyszerűen egy próbatétel egy kapcsolatnak"
"Ebben énis egyet értek ez tény"
Pont ez a lényege, hogy ha kiálltad az együttélés próbáját (nincs köze a szexhez), a párod minden otthoni viselkedésével képes vagy együttélni és fordítva, leélni az életedet vele így, akkor kell összeházasodni.
Nem házasság után kell próbára tenni a kjapcsolatot, különben jön a részeg és az autópálya esete...
Van fék (ész), de vajon mekkora az esélye, hogy elütik?
Együttélés számomra lényegtelen . Anélkül is ki tudod ismerni a párod és összeköltözéssel sem tudod 100%-ra megtudni hogy milyen!
Ha van összeköltözés akkor már semmi varázsa semmi értelme a házasságnak ! Értem én hogy nincs semmi köze a sz*xhez de nem a legjobb ember ismerő stílus!
Amit már pedig elmondtam én nem félek a válástól . Fiatal vagyok és semmi sem fog hozzá kötni . Válni könnyű ha nem köt semmi a férfihoz !
"Ha van összeköltözés akkor már semmi varázsa semmi értelme a házasságnak"
Értem, azt hiszem nincs is mit tovább ide írni :)
Legyen további szép napod.
El, mert teljesen hülye!
Mi vagyunk az analfabéták, aminek szerintem a jelentését sem tudja, helyesen írni nem tud, ami megbocsátható mivel Romániàban él, de nem kellene minket hülyének néznie.
Kérdező, nem lesz hosszú az a házasság, de azért drukkolunk.
Elárulok egy nagy titkot!
Első randin lefeküdtünk egymással, 3 hét alatt össze is költöztünk, 1 év múlva a babát terveztük!
20 éves házasok vagyunk, két nagy gyermekünk van!
Mai napig imádjuk egymást, és...
"Ha van összeköltözés akkor már semmi varázsa semmi értelme a házasságnak"
El kell keserítselek, pontosan az egész kapcsolatra a házasság tette fel a pontot...!
És mi a varázs benne?
Minden nap érdeklődően jókat beszélgetünk egymással, kibeszélve az egész napot, a munkahelyi dolgokat is.
Minden nap megkérdezzük egymnástól milyen volt a napod!
Soha nem vagyunk elég fáradtak ahhoz, hogy ne foglalkozzunk a másikkal, nincs fejfájás, nincs jajongás!
Nekünk ez a házasság varázsa!
Ugyanígy énis mondhatnám hogy hülye vagy csak azért mert ide írsz egy olyan kérdéshez amihez neked nem az a véleményed , és azt hiszed hogy mindenki ugy csinálja mind te.
Nem ! Nem egy hulladék ! Szerencsés vagy hogy te nem vagy elvált , szerencsés vagy hogy a férjed (ha egyáltalán van is) jó ember, jót fogták magadnak , DE mint nő egyszerüen hányingerkeltő vagy hogy azt mondod hulladék ! Te is hulladék lennél? Vagy életed végéig szenvednél egy olyan ember mellet kivel nem vagy boldog? Akkor nagyobb hulladék leszel !!!
Azért mert néhány embernek szerencséje volt attól nem kell összeköltözni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!