Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
Aham. Szóval összeházasodtok úgy, hogy nem ismeritek egymást. Nem vagytok tisztában egymás pénzügyi kultúrájával, kommunikálni se tudtok rendesen. Mire alapozzátok a házasságot?
2019. máj. 31. 08:58
Mi még külön kasszán vagyunk, de ha valamire kell a másiknak természetesen adok vagy ő add és nem kérjük vissza a másiktól. A nagyobb tételeket szoktuk felezni. Most fogunk mi is össze házasodni, akkor értelemszerűen megyünk közös kasszára, de én is szeretném tartani kb azt mint az első válaszoló, hogy legyen saját zsebpénz amit mindenki arra költ, amire szeretné. Én kb ruhára fogom, ő pedig dohányzik szóval gondolom arra. Külön költözni is most fogunk, csupán azért nem dobtunk eddig mindent a közösbe. Természetesen együtt éltünk, csak szülőkkel.
2019. máj. 31. 09:07
Ha összeköltözés előtt házasodtok össze, akkor garantáltan egy éven belül egymást fogjátok ölni azon, hogy elfogyott a WC papír.
2019. máj. 31. 09:17
Kérdező, csak úgy házasodjatok, ha már előtte együtt éltetek kb. 1,5 évet. Ez KOMOLY!!!
(Én törvénybe iktatnám.)
2019. máj. 31. 09:57
15/90 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolok!!
Én vagyok a legnormálisabb hogy nem költözök össze egy férfival házasság ellőtt!!! Egyszerüen undorító viselkedés egy nőtől ez !!! Magyarországon ez a divat azért van az hogy sokan nyávognak hogy “jaj 6 éve együtt élünk mégse vesz el “ , “ együtt éltünk mègis elhagyott” . Köszönöm szépen ezt a szégyent nem akarom megélni , inkább összeházasodok és ha nem megy elválok tisztességesen , nem költözök őssze egy olyannal aki nem a férjem utána meg kidob mint eg szajhát !!! Ennyi!!!
Akinek nem tetszik nem kell irjon ennyi!!
Huhhh, hát komolyan gratulálok neked, hogy találtál egy bolondot, aki elvesz egy ilyen idegbeteg ostoba pitsát.
2019. máj. 31. 10:26
17/90 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon szépen köszönöm jó kivánságot viszont kivánom neked is :)
(Vigyázz nehogy vénkisasszony maradj 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣)
mondjuk együttéléskor ki kéne derülni és akkor összecsiszolódni, ti majd esküvő után fogtok ezen veszekedni.
amúgy mi az összeköltözés első percétől közös kasszán vagyunk, házasság után lett közös a számla, de ez is csak kényelmi okok miatt.
2019. máj. 31. 11:38
Megkíméllek tőle, hogy aggódj miattam, sok éve házas vagyok, két gyerekkel. (És én nem a gyakorin kérdeztem, hogy oldjuk meg az anyagiakat, hanem összeköltöztünk, megbeszéltük, és kipróbáltuk).
2019. máj. 31. 12:13
Kicsit furi vagy. Szakítani, szétköltözni szégyen, de elválni nem az. Egyáltalán tisztában vagy a házasságkötés jogi következményeivel? Nem egészen így megy, hogy "legfeljebb elválunk". Ha meg neked a házasság egy ilyen könnyedén felrúgható valami, akkor miért ragaszkodsz hozzá? Ha házasságra lépsz valakivel, jogilag nincs külön kassza. A házasság előtt szerzett vagyonotok saját marad. De amit házasság alatt szereztek, az bizony közös lesz. Nem akarlak "vadházasságra" buzdítani, mert ez nyilvánvalóan nem fér bele a világnézetedbe. Az viszont nagy baj, hogy alapvető dolgokat nem tudtok közösen megbeszélni és eldönteni a pároddal. Az sem lesz jó hosszú távon, ha nem tudsz a sajátodtól különböző véleményt elfogadni. Ha nem akarod, hogy veszekedjetek, akkor bizony ennél sokkal-sokkal nyitottabbnak kell lenned.
2019. máj. 31. 12:49
Kapcsolódó kérdések: