Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki hogyan oldja meg az anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?

Figyelt kérdés
A párommal hamarosan össze házasodunk és nem szeretnék veszekedést az anyagiak miatt . Nekem és neki vannak bizonyos dolgok amiket megszoktunk venni és hozzá szoktunk . Természetesen egyszer vannak a költségek a fogyasztásra , utána a kaja és minden más többi .

2019. máj. 31. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 A kérdező kommentje:
Már mondtam ha az életben mindent elhisztek még nagyon sokat fogtok szenvedni !
2019. jún. 1. 21:24
 62/90 anonim ***** válasza:
83%
És honnan fogod tudni, hogy akivel összeházasodsz, azzal jó lesz-e, ha nem próbálod ki előtte? (Mert azért a tény az, hogy az emberek többsége nem illik össze és így elég kicsi az esélye, hogy az elsővel stimmel minden.) Vagy akkor leélsz egy szar életet és tönkreteszel egy másikat is?
2019. jún. 2. 11:41
 63/90 anonim ***** válasza:
100%
Na jól el kanyarodtunk az eredeti kérdéstől. Kiderült, hogy az anyagiaknál vannak sokkal nagyobb problémák is. Ezek után azt hiszem egyértelmű, hogy csakis a külön kassza lehet egyelőre a megoldás.
2019. jún. 2. 11:42
 64/90 A kérdező kommentje:

A kiprobálás nem az összeköltözésen mulik ! Amugy kérdem én mi a garancia arra hogy összeköltözöl vele és minden oké lessz? Azt hisszed hogy szeretni fog ha összeköltözöl vele ? Ha müködik és szeretitek egymást összeköltözès nélkül remek életed lessz ,ha pedig nem szeret akkor az Atya Úristen se fog segíteni !

2019. jún. 2. 13:10
 65/90 anonim ***** válasza:
72%
Azt nem értem, ha te ezt ennyivel jobban tudod, mint azok, akik 10-15-20 éve élnek együtt a párjukkal, akkor minek kérdezel? Tarts inkább róla tanfolyamot, és hirdesd meg a neten!
2019. jún. 2. 13:41
 66/90 anonim ***** válasza:
100%
Van egy közmondás: "Lakva ismerszik meg az ember." Nem véletlen. Mert bizony még akár egy rövidebb együttélés is kihozhat olyan problémákat, amiket korábban nem is gondol az ember. De reméljük neked szerencséd lesz, és kifogod azt, akivel amúgy is együtt maradnál. (Csak ne légy ilyen fölényes, mert azt tényleg senki sem tudja elviselni és arra rámehet a házasság is.)
2019. jún. 2. 16:40
 67/90 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Nem véletlen csak lakva...!

Írok neked egy valós, megtörtént példát.

A vallás teljesen mindegy, és szomorú, hogy te jehovistaként az összeköltözést összekötöd a szexel.

A kettőnek semmi köze egymáshoz!

És igen, ettől függetlenül ha bevállaljátok a lutri szexet, talán még nem is akkora probléma ha mindketten szüzek vagytok, mert ebben az esetben összecsiszolódtok.

Viszont a fáma nem erről szól, és még csak nem is aszexről.

Visszakanyarodva amit írni szerettem volna:

Volt egy pasi ismerősöm, aki szintén vallási fanatikus volt, ettől függetlenül mindenki szerette, mert senkit nem akart meggyőzni sosem semmiről.

Ő hitt amiben hitt, mi tiszteletben tartottuk a vallását, Ő is a miénket. (Egy kolléga volt)

Szüzen házasodtak össze, majd összeköltözve jöttek a problémák.

A párja nem mosdott rendesen, nem tudta meggyőzni, hogy mosdjon meg rendesen! Ez mind hagyján, egy berögződés során a kedves hölgy a fenekére viszont iszonyat igényes volt, nagy WC után a wcpapír helyett a kádba mosta meg a fenekét.

A kolléga viszont egy pedáns, többségében öltönyös pasi volt, aki ezt képeteln volt elviselni, mivel a kedves vallási fanatikus hölgyet nem tudta meggyőzni, hogy ez nem jó, elmenekült a kapcsolatból.

A vége az lett, hogy a hölgyet és a kollégát is kiutálták a vallási csoportból, amit a kolléga nagyon rosszul élt meg, lecsúszva, sokszor bent aludvca a munkahelyen próbáltunk neki segíteni.

Korházba került, soha többet nem jött vissza dolgozni, azóta sem hallottunk róla semmit.

Szóval kedves kérdező, annak ellenére, hogy egy kapcsolat egyik fő tartópillére a szex, ám ha mindketten kezdők vagytok, talán van esélye a jól működő szexnek.

Viszont ott a másik dolog, hogy az emberek otthon máshogyan viselkednek, (pl: mindenki máshogy szeret fingani) ami lehet neked gusztustalan, nem elviselhető. és bár megígéri a változást, egy idő után minden visszaáll majd.

A felnőtt embereket nem lehet megváltoztatni, főleg nem az otthoni szokásaitól megszabadítani.

Ha megfogadod a tanácsainkat ha nem, azzal kell szembenézzél, hogy egy házasság, egy összeköltözés nem egy emberről szól.

(Pillangóhatást ismered?)

Olyan mint ha kavicsot hajítasz a vízbe...

Akiknek megváltozik az élete:

Párodé, szüleiteké, testvéreké ha együtt éltetek, és legutolsósórban a tiéd.

Az, hogy a te "életeddel játszol" az egy dolog, csak hogy ez kihat másik 8 ember életére is!

2019. jún. 3. 08:43
 68/90 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jehovista !!! Ugy gondoltam ez már leesett nektek !!
2019. jún. 3. 08:54
 69/90 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy milyen a vállásod, a lényegen nem változtat.

Az emberek nem azért szexelnek orrba szájba egymással mert "fertőzött" almába haraptunk, és nem is azért költözünk össze, mert király feldobni a jól bevált, kis megszokott életünket!

Egyszerűen egy próbatétel egy kapcsolatnak, ami nem mellesleg a szeretetről, szerelemről, élvezetről, és az élet megosztásáról (közös öröm és bánat) szól!

2019. jún. 3. 09:13
 70/90 A kérdező kommentje:

Ebben énis egyet értek ez tény !!

Viszont én nem értek egyet az összeköltözéssel .

2019. jún. 3. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!