Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki hogyan oldja meg az anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?

Figyelt kérdés
A párommal hamarosan össze házasodunk és nem szeretnék veszekedést az anyagiak miatt . Nekem és neki vannak bizonyos dolgok amiket megszoktunk venni és hozzá szoktunk . Természetesen egyszer vannak a költségek a fogyasztásra , utána a kaja és minden más többi .

2019. máj. 31. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg ,attól megnyugodtok 😂
2019. jún. 1. 09:08
 52/90 anonim ***** válasza:
100%
Én attól nyugodtam meg, hogy nem nekem kell elvennem egy ilyen szektás ostoba pitsát.
2019. jún. 1. 09:12
 53/90 A kérdező kommentje:

A válaszaim nem durvák csak jelentéktelen embernek a véleményét leszarom ;)

Lezártam a témát , zárjátok le ti is nehogy éjjel ne tudjatok aluni 😂

Amugy pár válaszoloknak akik küldték hogy más kérdéseket is írtam ki és valami tortával van szó megkérdezném ti boszorkányok vagytok ? Varázsoljátok el magatokat inkább.

A párommal amugy nagyon régóta együtt vagyunk , ő kérte meg a kezem nem én az ővét . Én vagyok az egyik legmegértőbb nő a világon akinek bármit mondanak a negatív kritika elszáll .

Megértellek titeket is hogy az hisztitek hogy baj van velem hisz ti ehez az élethez szoktatok de higyjétek el nagyon rosszul csináljátok , de az a ti gondotok .

Ti nem tartjátok tiszteletben mások életét és azonnal itélkeztek . Gondoljatok bele hogy veletek az elmegyógyintézetben hogy bánnának ? Ezek után hogy ti csak mondjátok az igazatokat ? Ne küldj mást oda mert a még belebolondulsz és te kell menj oda!

2019. jún. 1. 09:19
 54/90 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó az életben sokat fogsz még szenvedni ha mindenkinek elhiszel mindent !
2019. jún. 1. 09:20
 55/90 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugye szex sincs házasság előtt? Hisz ha megdug és otthagy az is nagyobb szégyen, mint a válás?
2019. jún. 1. 15:50
 56/90 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Hiába próbálod beállítani, hogy normális vagy, nem vagy az. Amit csinálsz az beteges. Itt segíteni akartak, aztán kioktattál mindenkit fölényes stílusban, miközben amit csinálsz, azzal nem csak a magad életét teszed tönkre, hanem egy másik emberét is.

És hidd el, egyáltalán nem ostoba divat együtt élni és szexelni házasság előtt, hanem nagyon is praktikus és természetes dolog. Meg kell ismerni egymást, hiszen lakva ismerszik meg a másik. Gondolj csak bele, aha az a sok tönkrement párkapcsolat mind házasság lett volna, mennyivel több válás lenne. Nem ugyanaz néha találkozni, meg együtt élni valakivel. Ha csak önző módon a saját hülyeséged után mész, azzal a másik ember életét teszed tönkre. Ez nagyfokú önzés, amit isten egyáltalán nem néz jó szemmel. Éljetek együtt egy ideig, szexeljetek minél többet, aztán ha jól működik a dolog, akkor lehet gondolkodni a házasságon.

2019. jún. 1. 19:20
 57/90 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló ha te szét du*atod magad az a te bajod. Tőlem azt csinálsz amit akarsz . A te szégyened !
2019. jún. 1. 19:41
 58/90 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem szégyen! Így csak az elmebetegek gondolkodnak. A szex a szeretet megnyilvánulásának legmélyebb formája, amit isten azért adott nekünk, hogy élvezzük. Ezt eldobni felér egy istenkáromlással.
2019. jún. 1. 19:50
 59/90 A kérdező kommentje:
Igen !! Ebben énis egyet értek de csak egy emberrel ilyen ! Ha mindenkivel szexelsz és összebútorozol és nem fog menni akkor senki nem fog komolyan venni és meg is érdemled!
2019. jún. 1. 19:53
 60/90 anonim ***** válasza:
100%
59: de, ilyen nővel szexelni nagyon nagy szégyen. Jehovista pfujj.
2019. jún. 1. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!