Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
Most majd jön a közöskassza vs nem közöskassza háború, de teljesen fölösleges!
Mi például is is alapon működünk, többségénem közös a kassza, de mindkettőnknek van saját zsebpénze is.
Míg a párom a ruhákra költi, én a Wishen kínai vacak kütyüket vásárolok :D
És még így is van amikor együtt vagyunk és úgy szeretnénk megvenni valamit, akár legyen az nagyobb kiadás, szó nélkül, és lebeszélés nélkül megvesszük.
Természetesen van azért határ, 50-60e fölött már összeülünk és megbeszéljük a másikkal, és ott már jótanácsok mentén döntünk közösen úgy, hogy mindenkinek jólegyen.
Nem tudom mikre gondolsz, de mi ha megyünk bevàsàrolni, beleteszem a kocsiba tampont/alapozót/tusfürdőt/gyereknek a dolgait stb.
Ruhàt, tàskàt, cipőt nélküle veszek, mert biztos nem fog velem sétàlgatni, a kocsi a hàtsójàhoz nőtt 30 év alatt :)
Imádjuk a növényeket, múltkor csak úgy vettem a sziklakertekbe virágokat, azt is csak beletettem a kocsiba.
Összességében azt mondom, ami kell, azt megveszitek bevàsàrláskor.
Eddig hogy csináltátok?
Működött? Gondolom igen, ha össze kötitek az életeteket. Folytassátok.
Hát szerintem közös kassza mindenképp... Ez a külön-külön mindent elszámolunk szerintem nagyon durva. Lakótársamék is így élnek,mit ne mondjak vicc amit leművelnek a blokkot átfésülik ,osztanak szoroznak, centre pontosan kérik a saját részüket vissza...
Nekem olyan mintha az ilyen emberek nem is szeretnék egymást igazán,vagy nem tudom,de olyan evidens hogy ami az enyém az a tiéd is..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!