Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
21-es attól hogy véleményt kèrdeztem nem azt jelenti hogy a párommal nem beszèltem erről .
És igen ugy gondolom nem olyan szégyen elválni mind kihasználtan vénkisasszonyként elköltözni valakitől !
Kérdező, minden ok válltól felfelé?
34 évem töltöm lassan, olvastam/láttam/hallottam sokmindent, de ilyen hülyêvel mint te vagy, esküszöm nem talàlkoztam!
Remek házassàg lesz ha nem is ismeritek egymàs dolgait pénzügyileg, együtt sem éltetek...
Sok sikert!(ami nem lesz)
25#
Ok minden !!
Énis meg éltem jó pár évet és egy 35 éves nőtől ezt hallom/látom megvagyok döbbenve!!
Ugy gondolom kedves feleség hogy nagyobb szégyen 35 évesen ilyen gondolkodás módja van !
De ha őn hülyének néz én azt is leszarom magasról és kivànom a jó kivánságait “normális feleség” 👌👌
Na figyelj csak te kis csitri!
Nem vagyok, és nem is voltam soha férjnél, mert NEM akartam!ÉN nem akartam!
Van egy 9 éves gyerekem, azt hiszem nagyobb az élettapasztalatom mint neked, a magad troll kommentjeiddel, no meg a 16 éveddel.
A számokat alsó tagozatban tanítjàk.
Ezt csak azért, mert 34 leszek, nem 35.
4-es meg 5-ös nem ugyanaz :)
Házassági szerződés és külön kassza a jó házasság titka.
A csekkeket, rezsit felesben fizetjük, a bevásárlásoknál figyelünk arra, hogy kb. egyforma legyen, de nem filléreskedünk, nem számoljuk ki pontosan, csak kb. A kisebb tételekből nem csinálunk ügyet, de nagyoknál természetes, hogy felezünk. Mindenkinek vannak magánkiadásai, azt a saját pénzéből finanszírozza, így nincs gond abból, ha a másik valami hülyeséget vesz.
27#
Na most már értem akkor miért vagy itt 😂
Amúgy a iskolában azt is szokták tanítani hogy ha meg akarsz tudni valamit akkor kérdezd meg de látom te már elkönyvelted hogy 16 éves vagyok . 😂
Szerinted számit a te szavad? Számit az hogy le csitrizel ? Le csitriz engem egy vénkisasszony? Akinek van egy fattyja ? Ugyan már !
Aranyom!
Nem "le csitrizel", hanem LECSITRIZEL.
Tudod, egybe kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!