Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki hogyan oldja meg az anyagia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?

Figyelt kérdés
A párommal hamarosan össze házasodunk és nem szeretnék veszekedést az anyagiak miatt . Nekem és neki vannak bizonyos dolgok amiket megszoktunk venni és hozzá szoktunk . Természetesen egyszer vannak a költségek a fogyasztásra , utána a kaja és minden más többi .

2019. máj. 31. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 A kérdező kommentje:
20-as rendben sok boldogságot ;)
2019. máj. 31. 12:54
 22/90 A kérdező kommentje:

21-es attól hogy véleményt kèrdeztem nem azt jelenti hogy a párommal nem beszèltem erről .

És igen ugy gondolom nem olyan szégyen elválni mind kihasználtan vénkisasszonyként elköltözni valakitől !

2019. máj. 31. 12:56
 23/90 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha beszéltetek róla, akkor semmi gond, csináljátok úgy, ahogy megegyeztetek. Nálunk amúgy közös kassza van. Minden bevétel egy bankszámlára érkezik, és erről a számláról fizetjük a kiadásokat. Ami fennmarad, abból "szabadrablás" van. Mindketten szabadon költünk, nem kérjük számon egymást, de nem is élünk vissza a helyzettel. Ez úgy tud működni, hogy közel azonos a pénzügyi kultúránk, értékrendünk, és egyikünknek sincs drága hobbija. De most jön egy másik válaszoló, aki meg megbolondulna a közös bankszámlától, vagy egyáltalán a közös kasszától. Sajnos nem itt gyakorin fogod megtudni, hogy nektek hogy lesz jó. Azt esetleg magyarázd már el, hogy az együttélés miért lenne kihasználás.
2019. máj. 31. 13:10
 24/90 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, minden ok válltól felfelé?

34 évem töltöm lassan, olvastam/láttam/hallottam sokmindent, de ilyen hülyêvel mint te vagy, esküszöm nem talàlkoztam!

Remek házassàg lesz ha nem is ismeritek egymàs dolgait pénzügyileg, együtt sem éltetek...

Sok sikert!(ami nem lesz)

2019. máj. 31. 19:06
 25/90 A kérdező kommentje:

25#

Ok minden !!

Énis meg éltem jó pár évet és egy 35 éves nőtől ezt hallom/látom megvagyok döbbenve!!

Ugy gondolom kedves feleség hogy nagyobb szégyen 35 évesen ilyen gondolkodás módja van !

De ha őn hülyének néz én azt is leszarom magasról és kivànom a jó kivánságait “normális feleség” 👌👌

2019. máj. 31. 19:15
 26/90 anonim ***** válasza:
95%

Na figyelj csak te kis csitri!

Nem vagyok, és nem is voltam soha férjnél, mert NEM akartam!ÉN nem akartam!

Van egy 9 éves gyerekem, azt hiszem nagyobb az élettapasztalatom mint neked, a magad troll kommentjeiddel, no meg a 16 éveddel.

2019. máj. 31. 19:33
 27/90 anonim ***** válasza:
95%

A számokat alsó tagozatban tanítjàk.

Ezt csak azért, mert 34 leszek, nem 35.

4-es meg 5-ös nem ugyanaz :)

2019. máj. 31. 19:35
 28/90 anonim ***** válasza:
26%

Házassági szerződés és külön kassza a jó házasság titka.

A csekkeket, rezsit felesben fizetjük, a bevásárlásoknál figyelünk arra, hogy kb. egyforma legyen, de nem filléreskedünk, nem számoljuk ki pontosan, csak kb. A kisebb tételekből nem csinálunk ügyet, de nagyoknál természetes, hogy felezünk. Mindenkinek vannak magánkiadásai, azt a saját pénzéből finanszírozza, így nincs gond abból, ha a másik valami hülyeséget vesz.

2019. máj. 31. 20:17
 29/90 A kérdező kommentje:

27#

Na most már értem akkor miért vagy itt 😂

Amúgy a iskolában azt is szokták tanítani hogy ha meg akarsz tudni valamit akkor kérdezd meg de látom te már elkönyvelted hogy 16 éves vagyok . 😂

Szerinted számit a te szavad? Számit az hogy le csitrizel ? Le csitriz engem egy vénkisasszony? Akinek van egy fattyja ? Ugyan már !

2019. máj. 31. 22:38
 30/90 anonim ***** válasza:
100%

Aranyom!

Nem "le csitrizel", hanem LECSITRIZEL.

Tudod, egybe kell írni.

2019. máj. 31. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!