Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál adni a férjednek, élettársadnak zsebpénzt, ha te kezeled az anyagiakat?
Ha nálatok fordítva jelenik meg,akkor is válaszolsz?
Mennyit adsz neki?
Nem. A saját bankkártyáját használja, amire a fizetése jön.
(közös kassza, én kezelem)
Hat vegulis olyan volt.
Sajat szamlara jott neki ami kotelezo (albi rezsi szamlak) volt az kifizette belole a tobbi az ove maradt.
Az enyembol lett fizetve minden mas...
Nálunk kvázi egy keresetes a családi modell és igen adok neki zsebpénzt, amit csak magára költsön. Én is kapok magamtól, a többi pedig közös célokra megy. (legyen az a lakásba valami, étterem, nyaralás, stb)
Külön büdzsé van a háztartás, amivel egymaga gazdálkodik.
30F
Zsebpénzt a gyerekemnek szoktam adni :O
Közös a kassza, nagyjából én kezelem, de a kötelezőkön felül mindenki azt és annyit vesz magának, amit és amennyit akar.
Hiszen ő is megdolgozik a saját pénzéért, természetesen költsön belőle amire akar. Másrészt én se keresek rosszul, de ő kb 1,5X annyit hoz haza, nyilván megengedhet magának dolgokat :)
Amikor még nem volt bankkártya,a közös számláról két bankkártyáról még nem is hallottunk akkor vezettek be a zsebpénznek nevezett juttatást.
Úgy gondoltam legyen nála mindig elegendő összeg ha történne valami,
az ünnepekre,megemlékezésekhez ne kelljen kérnie.
Nem fogjuk tisztázni,a gyereknek milyen összegű zsebpénzt adunk (a gyerekeim is kaptak minden hónapban) és mekkora összeg a felnőtt embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!