Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan oldja meg az anyagiakat?
És akkor most hogy adtál 34 vagy 35 évesen egy magyar leckét boldog vagy?
Jobb lenne ha gondolkoznál azon hogy ennyi évesen itt vagy , se férjed se senkid csak van egy gyereked és max egy sz*x partnered akitől ma azt hiszem nem kaptad meg az adagodat ! Ugyhogy csinàlom én végig én a helyes utat és nem szűlök zabi gyereket !
Mi közös kasszàn vagyunk. Mindketten költünk sajàt dolgokra, én könyvekre, a férjem kàrtyàkra, ésszerűen osztjuk be a pénzt, gyarapszik minden hónapban a megtakarítàs is. 9 éves kapcsolat, 8 éve élünk együtt, nem volt soha gond anyagiak terén. Felelősek vagyunk, nem szórjuk 2 két kézzel, de azért élvezzük is az életet.
Az én fizetésem a közös megtakarítàsunk, minden hónapban gyűlik, csak akkor nyúlunk bele ha extra kiadâs jön, pl új telefont, mikrót, hűtőt, mosógépet, laptopot stb kell venni. ( pl tavaly ezek mind kellettek). Anno úgy indultunk hogy mindenünk nagyon régi volt. 20 éves hűtő, 15 éves mosógép stb.
A férjem fizetéséből pedig élünk, szórakozunk a mindennapokban. Ez a rendszer nekünk bevàlt így.
33-as
Remek ❤️ Sok boldogságot továbbra is !
34-es
Nagyon sokat vagyunk együtt ! De nálunk ez nem divat ! Együtt élhetsz akár 10 évet valakivel akkor sem ismered ki normálisan néha ! Én ismerem őt , egy vidékről vagyunk !
Az élet kockázatos . Én nem félek a válástól . Viszont tudom hogy boldogok leszünk ,sok hasznunk válik abból .
Nem szexpartnerem van, hanem élettársam. :)
Neked lehet papírra van szükséged ahhoz, hogy nőnek érezd magad, nekem nem kell a boldogsághoz fecni.
A gyerekem pedig nem "zabi", úgyhogy tizenéves szrosként fogd be a pofádat!
Visszaolvastam amiket írtàl kérdező. Elàrulom, elvàlni sokkal megalàzóbb, kínosabb, nagyobb kudarcélmény, nagyobb súlya van, annak nyoma van, hivatalos. Valami nem stimmel a fejedben ha te inkàbb vàlsz, minthogy legalàbb pàr hónapot arra àldozz, hogy együtt élve is megismerjétek egymàst.
Mellesleg mi is 6 hónapot éltünk együtt a férjemmel esküvő előtt. Nem dobott mint szajhàt. Olyan tàrsat kell vàlasztani aki nem fosik felvàllalni hivatalosan.
Nem az a megoldâs, hogy jàrogatàs alappal hàzasodtok össze. De mindegy, majd tanulsz....
37-es
Messze jársz a tizenévestől;)
De a te eszed 😒😒😒
Na jól van hát akkor menj a “nem zabi” gyerekedhez ès az èlettársadhoz , bár megint összeköltözni egy olyannal aki csak a “sz*x partnered nagy hiba . ! 👌🏿
Majd megtanulod az élettől hogy a válás nem szégyen hanem megváltás . Nem kell összeköltözni valakivel hogy megismerd !
Attól hogy nem követem ezt a ocsmány divatot a fejem tökéletes és tisztességes vagyok !
A fejedben neked van baj hogy ezeket mondod pedig tanulhattál volna !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!