Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet "felnőtt módon",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).

Figyelt kérdés

Volt valaki hasonló helyzetben?

Hogyan oldottátok meg?

Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.

Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.

2018. dec. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
55%
Sok boldogságot.
2018. dec. 14. 08:27
 62/68 anonim ***** válasza:
87%
Tök sablon, de az idő megoldja, érthető a lány reakciója is. Sajnos neked kell türelmesen, intelligensen hozzáállni ehhez a helyzethez. Ha ő magában helyre teszi, akár évek, nem lesz már ilyen ellenséges.
2018. dec. 16. 12:13
 63/68 anonim ***** válasza:
60%

Gondolj bele,te orulnel,ha apad egy nalad is joval fiatalabb pipivel jonne ossze?.

Te se tapsikolnal.

Egy kis empatia.

Amugy nem egeszseges kapcsolat,tobbgeneracios kulonbsegek,kozos temak,elmenyek vannak? Teljesen mas korosztaly.

Nem a szex a lenyeg az igaz.De nem sok aktiv eved van vele,es nem csak a szerszamra gondolok.O mar pihenne,te meg porognel. .

Na mindegy,te tudod.

De a " mostohalanyodon" ne csodalkozz...

2018. dec. 16. 14:07
 64/68 anonim ***** válasza:
30%

"Egy kis empátia".

Na, abból itt van hiány dögivel. A legtöbb ember csak elvárni tudja az empátiát, az a baj.

2018. dec. 16. 15:57
 65/68 A kérdező kommentje:

Ó, Istenem!😊

Itt az ünnepek miatti leállásban elkezdtem rendszerezni a különböző fiókjaimat. 😁

Ezer éve nem jártam itt, de ezt nem tudom kommentár nélkül hagyni, annyi támadást kaptam 5 évvel ezelőtt.

Szóval a kétkedőknek jelezném, hogy lassan 5 éve boldog házasságban élünk. 2019. február 16-án, életem legboldogabb napján elvett feleségül a világ legcsodálatosabb férfija.❤️

Nos a lányával a kapcsolatunk a mai napig nem a legideálisabb, de sokat javít a helyzeten, hogy egy ideje kiment külföldre dolgozni, ritkábban találkozunk. Amikor találkozunk, próbálok én lenni a "bölcsebb", hiszen tudom, rövid ideig tartózkodik csak nálunk és fontos számomra, hogy a férjemnek ne okozzak felesleges feszültséget, hiszen Ő mégiscsak a lánya és szereti őt. Azt a kis időt kibírom, míh itthon van, mégha be is szólogat, az év nagy részében úgyis édes kettesben töltjük a hétköznapokat a Férjemmel.

2023. dec. 27. 20:53
 66/68 anonim ***** válasza:
18%
Sok boldogságot! Remélem, hogy azért nem szülsz egy 63 éves nagypapának....
2023. dec. 27. 21:51
 67/68 anonim ***** válasza:
Már nem aktuális a kérdés, de én azt gondolom hogy lehet intelligensnek lenni kortól függetlenül. A férjem édesapja egy nála több, mint 30 évvel fiatalabb nőt vett feleségül másodjára. A férjemnél 8 évvel fiatalabb 😀 ő életük, ő dolguk. Amikor megyünk hozzájuk, kedves és nyitott a viselkedése, ezért pont lesz@rjuk ki hány éves. Én nem tudnék ilyen korú férfival együtt lenni, dehát nem is nekem kell. Szerintem ha a fejed tetejére is állsz, sem fog a lány hozzáállásában drasztikus változás történni, de te részedről ha mindent megtettél és a lány viselkedése ellenére sem alacsonyodsz le egy szint alá, az bőven elég. A gondolkodását megvaltoztatni nem tudod, ti boldogok vagytok, más meg nem számít.
2023. dec. 28. 13:15
 68/68 anonim ***** válasza:
5 éve nem sikerült megoldani? Vagy miért lett kiemelve?
2023. dec. 28. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!