Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).
Volt valaki hasonló helyzetben?
Hogyan oldottátok meg?
Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.
Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.
Gondolj bele,te orulnel,ha apad egy nalad is joval fiatalabb pipivel jonne ossze?.
Te se tapsikolnal.
Egy kis empatia.
Amugy nem egeszseges kapcsolat,tobbgeneracios kulonbsegek,kozos temak,elmenyek vannak? Teljesen mas korosztaly.
Nem a szex a lenyeg az igaz.De nem sok aktiv eved van vele,es nem csak a szerszamra gondolok.O mar pihenne,te meg porognel. .
Na mindegy,te tudod.
De a " mostohalanyodon" ne csodalkozz...
"Egy kis empátia".
Na, abból itt van hiány dögivel. A legtöbb ember csak elvárni tudja az empátiát, az a baj.
Ó, Istenem!😊
Itt az ünnepek miatti leállásban elkezdtem rendszerezni a különböző fiókjaimat. 😁
Ezer éve nem jártam itt, de ezt nem tudom kommentár nélkül hagyni, annyi támadást kaptam 5 évvel ezelőtt.
Szóval a kétkedőknek jelezném, hogy lassan 5 éve boldog házasságban élünk. 2019. február 16-án, életem legboldogabb napján elvett feleségül a világ legcsodálatosabb férfija.❤️
Nos a lányával a kapcsolatunk a mai napig nem a legideálisabb, de sokat javít a helyzeten, hogy egy ideje kiment külföldre dolgozni, ritkábban találkozunk. Amikor találkozunk, próbálok én lenni a "bölcsebb", hiszen tudom, rövid ideig tartózkodik csak nálunk és fontos számomra, hogy a férjemnek ne okozzak felesleges feszültséget, hiszen Ő mégiscsak a lánya és szereti őt. Azt a kis időt kibírom, míh itthon van, mégha be is szólogat, az év nagy részében úgyis édes kettesben töltjük a hétköznapokat a Férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!