Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).
Volt valaki hasonló helyzetben?
Hogyan oldottátok meg?
Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.
Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.
Miért kellene menekülnöm?
Miért tenném tönkre az életem?
(Tényleg érdekel, ugyanis sokszor megkapom ezeket.)
A lánya 31 éves, a Párom 57, én pedig 27.
Él az édesanyja a lányuknak, én is ismerem.
Bár hozzá kell tennem, hogy a lányuk kb. 10 éves korában elváltak.
A Páromnak mai napig jó a kapcsolata az exfeleségével és a lányával, csak "közbe jöttem" én.
27 éves létedre elég éretlen vagy, ha ezeket neked magyarázni kell. Sebaj, majd idővel benő a fejed lágya, és rájössz.
Akkor kvázi egy korosztály vagytok, csak azért kérdeztem mennyivel idősebb-ez a 4 év kb 0-val egyenlő.
Igaza lehet egy fentebbi válaszolónak, hogy mindegy lenne mennyi idős vagy, akkor is utálna..
Szerintem maradj kedves és nyitott, de nyilván csak ésszerű kereteken belül. Nem kell lemenni kutyába, mert hozzámész az apjához. A lány is egy felnőtt ember, nem egy kisgyerek.Esetleg ülj le vele egyszer face to face és tedd fel neki a kérdést, hogy mégis mi a baja veled? Mondd el, hogy te törekszel a jó kapcsolatra, de megérted ha ő nem tudja elfogadni a helyzetet, nem haragszol, adsz neki időt és reméled, hogy egyszer rendeződik a viszonyotok.
Azt hiszem ennél többet nem tehetsz, hiszen nem tudod erőszakkal megkedveltetni magad.
Fogadjunk, hogy nem a második felesége leszel, legalább a harmadik, de inkább a negyedik. Lehetne egy kis eszed, hogy nem mész bele ilyenbe.
Ez örök probléma lesz nálatok szerintem.Lehet azzal is baja lehet a lányának,hogy miként jöttetek össze az apjával,lehet még akkor a feleségével is úgymond együtt volt?
Most ott van a rózsaszín köd,körülötted mások meg reálisan látnak.Egyszer volt olyan férfi az életemben,aki 26 évvel volt idősebb.Azért na...kaptam az ívet miatta,de semmi furcsát nem láttam a dologban.De mikor elmúlt a szerelem,akkor forgott a gyomrom a helyzettől.Fuuuuj!Ebből nem igazán lehet tartós kapcsolat szerintem.Bocs,hogy ezt leírtam,tudom nem ez volt a kérdés.
Kb.az marad,hogy belenyugodsz,hogy a párod lánya nem fog tisztelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!