Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet "felnőtt módon",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).

Figyelt kérdés

Volt valaki hasonló helyzetben?

Hogyan oldottátok meg?

Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.

Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.

2018. dec. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a legnagyobb probléma ezzel, hogy amíg te még tettre kész leszel és aktív, addigra ő már bőven nem akar sehova se menni.

Ráadásul a férfiak előbb is halnak meg általában, én nem szeretnék plusz 30 évet egyedül leélni.

Arról nem is beszélve, hogy jön egy agyvérzés, és te még fiatalasszonyként pelenkázhatod az öreg párod. Igen ez bárkivel előfordulhat fiatalon is, de azért 70-75 felett igencsak megnő az esélye. Az meg nincs valami messze azért...

Én 26 éves vagyok, az apukám 58 éves. Nagyon durva még belegondolni is, hogy az ő korosztályát egyáltalán számításba kéne vennem. Teljesen más élethelyzet, teljesen más gondolkodásmód, teljesen máshogy nőttek fel, még ha fiatalos a gondolkodásmódja, akkor sem hiszem, hogy lehet egyerangú kapcsolatot fenntartani egy lánya korabeli nővel, hacsak nem a szexről szól az egész. Akkor simán mehet.

Mindenesetre szerintem nem egészséges egyikőtök se lelkileg.

A lányát meg hagyd, nyilván nem fog tisztelni, hiszen nincs ebben semmi tiszteletreméltó.

2018. dec. 13. 09:36
 42/68 anonim ***** válasza:
29%

Miért nem lehet tiszteletben tartani azt, ha két ember szereti egymàst?!

Én tudom, ha ne adj isten pàrommal bàrmi történne, biztos hogy nem hagynàm magàra.De tudjàtok kételkedők, tudom millió szàzalékra, hogy ő se engem.

Ezt hívjàk úgy, hogy szerelem, szeretet.

Egy 30-as hapsi előbb dobbantana mellőlem ha bàrmi tragédia történne.

2018. dec. 13. 09:42
 43/68 anonim ***** válasza:
86%
Képzeld magad a helyébe, te hogy éreznél, ha apád összejönne egy nálad fiatalabb nővel?
2018. dec. 13. 09:43
 44/68 anonim ***** válasza:
88%

Tehát ennek a férfinak már volt egy négyéves kislánya, amikor te éppen világra jöttél.

Azért meg lehet érteni azt is, akinek ezt nehezen veszi be a gyomra.

2018. dec. 13. 09:44
 45/68 anonim ***** válasza:
93%
40. a párod 60 éves, annyi kb mint a Kérdező vőlegénye. Most még van szex, beszéljünk majd 10 év múlva!
2018. dec. 13. 09:50
 46/68 anonim ***** válasza:
21%

1, fiatalon is nagyon gyorsan lehet távozni az árnyékvilágba, elég egy rossz mozdulat

2,a hosszú, tartós kapcsolatok legtöbbjében mérsékelt vagy nincs is szex

3, a lány majd megbékél, mondjuk addig nem irigyellek

2018. dec. 13. 09:54
 47/68 anonim ***** válasza:
14%

Oké #48, beszéljünk majd.

Volt egy exem, 44 év volt köztünk, én csak 18 voltam.

A mai napig nagyon aktív, ezt ugye biztos forràsból tudom.

De mondjuk ő mindig sportolt, no cigi/pia, tehàt az életmód nagyon sokat szàmít.

A kielégüléshez meg elég sokminden rendelkezésre àll, illetve a férfinak segítséggel is lehet erekciója.

Egyenlőre nem kell, jövőbe nem làtok.

2018. dec. 13. 09:59
 48/68 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy vannak akik 60 evesen is tudnak egyet es mast, de 100-bol hany ilyen ferfi van? Es honnan tudod hogy 5 ev mulva is menni fog ugyanez?

Van ilyen parkapcsolat a csaladban, persze hogy nem repdesett senki oromeben.

Most meg ott van minden romokban, a vastag penztarca elvekonyodott, egeszseg sehol, kozos programok tobbseget az orvosi vizsgalatok teszik ki. Lepontotratok a 28ast, de sajnos igazat irt.

2018. dec. 13. 10:24
 49/68 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, hát mit mondjak érdekes. Lányával sosem leszel jóban, de nem is kell, messze messze felnőtt nő már, nem is kéne veled foglalkoznia.

A férj, nos hát érdekes, lehet, hogy a szomorúságod miatt vagy vele, amit a lelked mélyén érzel, hogy sosem lehet gyereked és így úgy gondolod, hogy minden oké. Nem nem lesz az, attól, hogy nem lehet, attól még 30+osan egyre jobban fogod kívánni a szexet, 35 évesen fogsz igazán tombolni, nem lesz elég amit nyújtani fog tudni, ismertem én is egy papát 75 évesen még a viagrát vagy kamagrát tolta, felesége mellett aki 6 évvel volt csak fiatalabb, 5 negyven körüli nök forogtak, de azoknak a nőknek azon kívül még legalább 5 hapsijuk volt. Nagyon érdekes volt, de megesik, én azt mondom, hogy nem kéne hozzá menned, legyetek együtt az rendben van (vagyis nem dehát na), de nem hinném, hogy hozzá kell menned. 15 év múlva te 42 éves leszel ő meg már kb. az ágyat fogja nyomni, már csak a panasz, meg a fáradtság fogja jellemezni, te meg rendes fiatal leszel és mindenki megpecsétel majd, hogy biztos a pénzéért vagy vele. Nem hinném, hogy boldog tudnál lenni vele, sétáltok majd ő bottal a kezébe, téged meg még szinte minden pali végignéz majd, a nők meg k.nak fognak hívni.

2018. dec. 13. 10:28
 50/68 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy azt megkérdezhetem, hogy kinek mi köze van a kérdező választásához? Csak mert a legtöbb válaszoló nem a kérdésre válaszol, hanem a kérdezőt és a kapcsolatát minősíti, aminek nem tudom, hogy mi értelme van. Nekem nagyon nem tetszik, mert szerintem ez egy nagyon nagy parasztság. Igen, a korkülönbség okozhat problémàkat egy kapcsolatban, mint ahogyan a különböző vallás és hit, más-más politikai nézet, eltérő életmód vagy akár egy váratlan krízishelyzet, legyen az betegség vagy munkanélküliség stb., de érdekes módon valahogyan mindig a kor az, ahol előkerülnek a legcifrább szidalmazások. Most őszintén, nem teljesen mindegy? Szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy kivel szeretne együttélni és mit akar kezdeni az életével, anélkül is, hogy idegenek látatlanul beleszólnának.
2018. dec. 13. 10:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!