Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).
Volt valaki hasonló helyzetben?
Hogyan oldottátok meg?
Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.
Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.
Kedves #3!
Egyáltalán nem érzem magam "tiniribinek", így 27 évesen, úgyhogy szerintem inkább mellőzük az ilyen "kedves", a valóságot cseppet sem fedő jelzőket.
Az meg hogy kinek mitől fordul fel a gyomra, egyéni "ízlés" kérdése. Ízlésről meg hiábavaló vitát nyitni.
Barátilag mondom, hogy ezt sehogy se lehet normálisan kezelni, a lánya mindenképpen le fog nézni téged, te is ezt tennéd a helyébe. Soha nem találkoztam még olyan szituval, hogy ebben a helyzetben jól kijöttek a feleség meg a lány.
Egyébként túl nagy a korkülönbség, ostobaságot csinálsz, hogy hozzámész. Bontsd fel a kapcsolatot és menekülj. Tönkreteszed az életedet.
ez ilyen játék! Ha meghalt az anyukája akkor az emlékét gyaláztad meg azzal, hogy szerinte a helyébe akarsz lépni, ha él az anyukája meg aljas betolakodónak gondol ha 45 éves lennél akkor is. A kor csak kifogás...a probléma nem a korod hanem a személyed...hiába 30 vagy 32 éves a lánya attól még nem fog jópofát vágni az apja új nőjéhez!
Szóval ne görcsölj ha 10 évvel idősebb lennél is utálna :-) Ne idegesítsd magad ezen......majd idővel talán jobb lesz a viszony de az is lehet soha....ismerek olyan házaspárt, hogy az anyós utálta a mennyét, eltelt 40 év házasság, unokája és dédunokája lett az anyósnak de az immáron nagymama nejét még mindig szívből utálja!
Az eljegyzést semilyen körülmények között nem fogom felbontani. Túl sokat küzdöttünk az előítéletekkel a kapcsolatunkért és nagyon szeretem Őt.
Jogos... :-)
Ámbár neki is könnyebb lenne, ha elfogadná a helyzetet. Nem kell engem szeretni vagy kedvelni, de az alapvető tisztelet minden embernek jár, mégha "fel is fordul tőle a gyomrunk". (És Ő tisztelni sem tisztel.)
Ne várd, hogy tiszteljen. A tisztelet senkinek nem "jár". Sok év lesz kivívnod a tiszteletét, ha egyáltalán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!