Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet "felnőtt módon",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).

Figyelt kérdés

Volt valaki hasonló helyzetben?

Hogyan oldottátok meg?

Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.

Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.

2018. dec. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
8%
olyan ráncos, mint Yoda? A zöld genyó mester még 2000 évesen is 200x több nőt fektet meg, mint a playboy papa egész életében :)) Amióta felszállt a menybe, szűz máriát már csak máriának hívjuk.
2018. dec. 13. 10:32
 52/68 anonim ***** válasza:
13%

10:29 Sok pszichopata egyedül él, senki sem tudja elviselni. Itt osztják az észt. Miközben faxt, 3.14nát rég láttak emiatt fusztáltak.

Emellett irigyek. A férfi válaszolók a férfi vagyonára nőjére. A nők a jómódú Alfára.

2018. dec. 13. 10:45
 53/68 anonim ***** válasza:
61%
27 évesen egy 57 évessel, na még egy 5-10 év és ez is csalni fogja a férjét, ahogy csak tudja, mert már nem áll fel neki, már nem olyan kemény neki stb.
2018. dec. 13. 11:20
 54/68 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem csak attól fél, hogy a korod miatt lesz féltestvére. Én sem fogadom el apám második házasságából született "féltestvéreimet", ugyanis 34 és 35 év közöttünk a különbség, a 2. feleségével pedig még találkozni sem voltam hajlandó, mert egy hü...e pénzéhes ri....nak tartom, mert 39 évesen felcsináltatta magát a 65 éves apámmal. Akkor még "csak" mennyasszony volt és 1 éve voltak együtt.

A Sors fintora, hogy most válnak, mert a nő összejött egy korabeli pasival és kiderült, hogy a 2. "féltestvérem" nem is féltestvérem.

Hagyd békén a lányát, én sem tisztelnélek a helyében. Nem kell vele találkozni.

2018. dec. 13. 12:29
 55/68 piroska és a farkas ***** válasza:
43%
Édes Istenem. Feltűnt valakinek, hogy a kérdés nem arról szólt, hogy nagy korkülönbségű pàroknak milyen lesz a szexuàlis élete 5-10-15 év múlva? Adott egy felnőtt nő, aki szeret egy felnőtt férfit, és viszont. És adott egy màsik felnőtt nő, aki annyira gyerekes, hogy képes e felett ítélkezni, képes a sajàt szülőjére érzelmi terhet tenni, holott egész egyszerűen lehetne közömbös, vagy akàr örülhetne is a boldogsàguknak.Nem jövök rà, hogy ugyan mi gyomorforgató van abban, ha egy 50+ férfi egy 30 körüli nőbe szeret bele.
2018. dec. 13. 14:44
 56/68 anonim ***** válasza:
42%

#58, ez amit én meg ugye plàne a büdös életben nem fogok megérteni.

Érdekes, hogy senki, de senki nem szólt meg minket amikor összejöttünk, igaz nem is làtszott rajta az 57 év, de most se a lassan 61, rajtam sem a 30 közepe.Pedig községben élünk, mindenki ismer minket, annyit mondtak, qrva màzlista nő vagyok. :)

Bocs az OFF miatt.

Kérdező, mint írtam, lehet soha nem is fog elfogadni, nàlunk mondjuk aki inkàbb gyűlöl, az a menye, nem is a fia.Nem is köszön vissza.Lesz.rom.

Te is ezt tedd!

Egy életetek van, szeretitek egymàst, nem tini vagy te sem, éljétek úgy a mindennapokat, ahogy nektek jó, ne úgy, ahogy azt a lànya szeretné.

De úgyis bele fog törődni, ha meg nem, akkor becsavarodik.

2018. dec. 13. 15:03
 57/68 A kérdező kommentje:

Nem, nem kifejezetten gazdag.

Mindketten tisztességesen dolgozunk.

Hiszterektómiát hajtottak rajtam végre. Nem védekezünk, de meglepődnék, ha hirtelen mégis várandós lennék.

"Köszönöm" a "kedves" feltételezést!

2018. dec. 13. 22:45
 58/68 anonim ***** válasza:
72%

Bár van olyan gyanúm, hogy te csak egy provokatív, tömegeket válaszolásra késztető kamut írtál ki ide, tegyük fel, hogy mégis igaz. Mondjuk fura, hogy csütörtök reggel 8-kor ráérsz ilyenekre, meg aztán egész nap reagálni a válaszokra, amikor általában egy felnőtt ember dolgozni szokott, de ugye ez is ki lesz valahogy magyarázva (home office, vagy az öreg pénzéből élsz, bármi).

Na, de tényleg tegyük fel, hogy igaz. Ebben az esetben hagyd békén azt a lányt. Ne erőltesd, hogy tiszteljen, mert úgysem fog tisztelni. Aki rá van szorulva, hogy egy öregedő, apja korabeli embert válasszon, az nem kapott magához illő férfit, és mivel a saját korosztálya nem mutat felé érdeklődést, ilyen vén farkakra kell ráfanyalodnia. Persze, hogy nem bontanád fel az eljegyzésedet, hiszen nem találnál mást, aki elvenne.

Ezenkívül egy ostoba, erőszakos némber is vagy, aki nem fogadja el a nemet, és folyton nyomul a másikra, aki már többször is elutasította. Menj el pszichológushoz, életmódtanácsadóhoz, coach-hoz vagy mittomén mi a menő mostanában, és próbáld meg elsajátítani a megértés és elfogadás technikáját.

2018. dec. 14. 02:04
 59/68 anonim ***** válasza:
72%

Nem fog a lánya tisztelni, a tisztelet nem jár, és nem várható el. Nem az anyja vagy, nem te nevelted fel, nem kötődött hozzád kicsi korától.

Egyébként hogy is jöttetek össze a papával? A volt neje él még?

2018. dec. 14. 05:48
 60/68 A kérdező kommentje:

A héten délutános vagyok. 14-22 tart a munkaidőm, ha ennyire érdekel. Tudod a gyárban dolgozóknál ez nem szokatlan.

Oktatóm volt egy tanfolyamon. Ott ismerkedtünk meg.

Él még az exfelesége. Tartják a kapcsolatot, én is ismerem. Vele nincs problémánk egymással.

2018. dec. 14. 07:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!