Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet "felnőtt módon",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "felnőtt módon", intelligensen kezelni azt a helyzetet, hogy a jövendőbeli férjetek, (most még "csak" vőlegény; jövő év febr.16-án lesz az esküvő) lánya idősebb, mint Te, a felesége? (most még menyasszony).

Figyelt kérdés

Volt valaki hasonló helyzetben?

Hogyan oldottátok meg?

Szeretnék jó viszonyt kialakítani a jövendőbeli férjem lányával is, de sajnos egyenlőre nem túl nyitott felém, hogy finoman fogalmazzak.

Egyáltalán nem fogad el, folyamatosan a "kor kérdést" hozza fel, ha próbálom megbeszélni és rendezni a kapcsolatunkat.

2018. dec. 13. 08:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
85%
Ja és hozzáteszem,nálunk 2 lánya is idősebb volt tőlem.Nem is tiszteltek,de még a legkisebb lánya sem,aki fiatalabb volt nálam
2018. dec. 13. 08:56
 22/68 anonim ***** válasza:
83%
Arra is készülj, hogy az esküvőn nem sok vendégetek lesz. Kevesen éreznek kedvet végigjópofizni egy ilyen bizarr színjátékot.
2018. dec. 13. 08:57
 23/68 A kérdező kommentje:

Azért remélem 5 év múlva is hozzám fog érni. :-)

Úgy gondolom a férfiak (ha megfelelően "karban vannak tartva" ;-) ), elég sokáig képesek a szexre, akár 70+-osan is. (Elég sokat utánnaolvastam és utánnajártam ennek a témakörnek.) Tisztában vagyok azért vele, hogy nem olyan mint egy 20-30 éves férfi.

Ha meg nem úgy működik bizonyos testrésze, mint most, akkor biztos vagyok benne hogy így is, úgy is akármilyen módon a csúcsra juttat. (Elég változatos szexuális életünk van most is.)

2018. dec. 13. 09:01
 24/68 anonim ***** válasza:
91%

Ezt sajnos le kell nyelni. Nem kényszeríthető senki arra, hogy kedveljen egy másik embert, ugyanígy a tiszteletére sem. Legfeljebb kerülitek majd egymást.

Apám és sógorom sem szívlelik egymást, és én meg húgomat nem értem, hogy mindig próbálja békíteni őket.

Aztán az lesz belőle, hogy sógorom nagy nehezen elmegy vele apuhoz (elváltak a szüleink), de még a cipőjét nem vette le és már látványosan szenved, nézi az órát, stb. Kell ez? Nem. Hugi helyében elfogadnám a helyzetet, és mennék egyedül apuhoz akkor és annyi időre, amennyire nekem kedvem van.

Neked is ezt kell tenni. Elfogadod, nem erőlteted, minimálisra csökkented a talikat. Ennyi.

2018. dec. 13. 09:01
 25/68 anonim ***** válasza:
83%
Egy ötvenes pasi, ha jól karban van tartva lehet vonzó, lehet dögös és izgalmas. De nem hosszútávon. Egy múló viszony jó tapasztalat szerzés, de mikor még 40 sem leszel és abból fog állni az életed, hogy gyógyszereket válogatsz és orvosi vizsgálatokra foglalsz időpontokat, miközben minden este egy ráncos bácsikával bújsz ágyba és azon tűnődsz hogy cseszhetted el ennyire, akkor majd gondolj vissza a mostani kis flegma kommentjeidre.
2018. dec. 13. 09:02
 26/68 anonim ***** válasza:
73%

De azért lesz mellette egy-két fiatal bikád, aki időnként jól megdönget. 😅🙈

2018. dec. 13. 09:04
 27/68 A kérdező kommentje:

Nem gondolom éretlenek magam.

Csak fura, mert már többször megkaptam ezeket (hogy tönkreteszem az életem stb.), de amikor visszakérdezek, hogy ugyan miért, akkor senki sem tud érdemben válaszolni.

2018. dec. 13. 09:06
 28/68 anonim ***** válasza:
78%

Itt is kaptál egt pár érdemi választ, csak nem fogadod el őket. Igazi éretlen kis fruskaként viselkedsz, aki csak a sajátjával egyező véleményeket hajlandó meghallani.

2018. dec. 13. 09:09
 29/68 A kérdező kommentje:

De, a 2. felesége leszek. :-)

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy előttem volt egy élettársi kapcsolata, 8 évig együtt is éltek, de Őt nem vette el feleségül.

2018. dec. 13. 09:09
 30/68 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen az emberi természet: hiába van ezer és egy riasztó példa, ha velünk történik, vakok vagyunk.

Kérdező 65 éves korban azért a férfiaknak már komoly szexuális problémáik vannak. Kék tablettával még kitolható 70-75 évig, ennyi. (Igen tudom, van aki még 85 évesen is Casanova, de a valóság, hogy 65-70 évesen lámpaoltás van).

Hány éves is leszel majd akkor? Talán 35? A nők hormonjai pont 35-40 évesen tombolnak a legjobban... sok sikert!

Gyereket is akarsz szülni? Csak mert addigra 60 éves lesz, egy papi... van ilyen persze, de tudod én 45 évesen is szinte minden nap beszélek apámmal. A ti gyereketek már emlékezni se nagyon fog rá.

Plusz, ki tudja mik történnek egy kapcsolatban évek alatt... megunás, veszekedések, konfliktusok... eltelik 2-3 év és már bánni fogod ezt az egészet.

Naív vagy nagyon.

2018. dec. 13. 09:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!