Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrHacker kérdése:
Valaki le tudja irni azt a szöveget az esküvőn amikor a menyasszony és a vőlegény kérdéseket tesznek fel majd azokat visszafelé? Pl megcsókolnál? 1. Az arcod a tested mindeütt? 2. Megütnél valaha? Nem! És ez visszafelé.2. és 1.
Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 18:48
1/9 anonim válasza:
A friss házasok első hete
Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt még egyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt…
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen…
Feleség: Oh, Kedvesem!
7 évvel később: (olvasd alulról felfelé)
2/9 anonim válasza:
Megmondaná valaki, hogy ennek mi értelme van? Még sosem hallottam erről.
3/9 anonim válasza:
"szemlélteti a házasságot" valami jópofa irománynak gondolták.
4/9 anonim válasza:
Miért lenne jópofa, hogy visszafelé a férj azt állítja, hogy elhagyja meg simán megveri a feleségét? Ez nagyon nem normális.
5/9 anonim válasza:
Ez is csak egy vicc. Kár felháborodni rajta vagy ha megteszed tedd meg az összes szexista szőkenős rendőr stb. viccen is.
Szerintem amúgy ötletes bár esküvőn nem hiszem hogy van helye.
6/9 anonim válasza:
Jaj, Istenem, ezt nem kell komolyan venni 67%. Vicc, poén, humor, van benne igazság, hisz a házasságban idővel akadhatnak problémák, de mindenki tudja, h általában normális embereknél nem fog így elfajulni. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és amúgy ez egy vicc!! ;-)
2018. szept. 24. 18:44
9/9 anonim válasza:
Ha te is tudod, kérdező, akkor miért nem tetted a megfelelő kategóriába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!