Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leány/legénybúcsún a menyasszony/vőlegény tényleg lefekszik a meghívott szórakoztató egyénnel?
Több helyen is olvastam már ezt és szerintem az egyenesen undorító, hogy ilyen van, akkor minek esküvő? Én nő vagyok és még házasság közelében sem járok, csak érdekel, hogy ez tényleg ennyire általános?
Nálunk, ha ilyen történne, annak nagyon csúnya szakítás lenne a vége, de szerintem a szüleim ki is tagadnának egy ilyenért.
Ez tényleg jellemző? Szerintem meg döbbenetes :/
Még nem hallottam róla, de ha a menyasszony megteszi az nem szerető és boldog menyasszony, aki alig várja az esküvőt élete párjával, hanem egy szánalmas kis k.r.va.
Ha valaki azt megteszi akkor nem fehér ruhát érdemel, hanem páros lábbali kirúgást!
ahol igen, ott a meghívott egyén nélkül önmaga is megoldja.. előtte a kapcsolatban is, és majd a házasság alatt is
nem, nem jellemző azért annyira
Hát a barátnőm leánybúcsúján volt vetkőzős fiú, de bevallotta hogy rohadtul zavarban volt tőle és csak azért nem állt fel és szaladt ki a teremből hogy ne rontsa el a bulit. Szóval ő biztos nem. A férjének is volt táncoslány, de mivel ott volt a barátnőm bátya is meg ismerem annyira a srácot hogy egy kaland miatt nem kockáztatta volna a házasságát ott sem volt ilyen!
Egy biztos nem kötelező! embere válagotja.
nekünk nem volt legény/leánybúcsú. Úgy gondoltam házasodni akarok ez komoly döntés sose voltam duhaj mit játsszam az agyam? A páromnak meg csak simán nem kellett és kész (gondolom hasonló okokból, de ezt a témát nem veséztük ki nagyon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!