Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leány/legénybúcsún a menyasszony/vőlegény tényleg lefekszik a meghívott szórakoztató egyénnel?
Több helyen is olvastam már ezt és szerintem az egyenesen undorító, hogy ilyen van, akkor minek esküvő? Én nő vagyok és még házasság közelében sem járok, csak érdekel, hogy ez tényleg ennyire általános?
Nálunk, ha ilyen történne, annak nagyon csúnya szakítás lenne a vége, de szerintem a szüleim ki is tagadnának egy ilyenért.
Ez tényleg jellemző? Szerintem meg döbbenetes :/
Szerintem ez elég ritka.
Én egyébként eddig csak olyat hallottam, hogy a menyasszony/vőlegény elment a barátokkal egy sima bulira, megünnepelni az esküvőt, és úgy gabalyodott össze egy random férfival/nővel.
Ha egy "szórakoztató egyén" meg van hívva, ő nem fog belemenni ilyen játékba - maximum ha jól megfizetik a pluszmunkáját.
Itt a gyakorin volt ezzel kapcsolatos kérdés: a menyasszony kapta azt a feladatot a "barátnői"-től, hogy feküdjön le a csippendél fiúval. Ha ezt az én barátnőm találja ki, ott helyben zavartam volna a francba, nem hogy még le is feküdjek egy általam kizárólag akkor látott fiúval.
Nem jellemző egyébként ez a szituáció, és a normális emberek el is utasítanak egy egy ilyen feladatot.
Off: én magát a leány/legény búcsút is fölöslegesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!