Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg késő/hülyeség lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg késő/hülyeség lenne már bepótolni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval azt tudni kell a férjemről, hogy nem a romantika példaszobra. Én sem vagyok az, de hozzá képest eléggé az vagyok. És itt nem arra gondolok, hogy csokor vörös rózsákra vágyom hetente meg gyertyafényes vacsorákra DE

Az "eljegyzésünk" június elején volt. Azért írom idézőjellel, mert nem az, hogy gyűrű, de még rendes kérdés sem volt. Csak közölte, hogy azt akarja hogy keressek egy helyet ahol összeházasodhatunk, mert szerinte jó ötlet. Igen, ennyi volt. Tulajdonképpen meg sem kérdezte, hogy hozzá akarok e menni. Gyűrűt azóta sem kaptam, pedig nem valami drága valami lenne a fontos, az is bőven elég lenne, ha a kínain vett volna egyet 200 forintért vagy hajtogat egyet szívószálból, csak maga a gesztus, hiányzott és hiányzik azóta is. Pedig nem mondhatja, hogy nem tudja, hogy milyen egy eljegyzés, mert eddig csak 6 barátjának volt ott az eljegyzésén.

December elsején volt az esküvőnk... Az, hogy két tanúval mentünk el az igazából nem zavart, én is így képzeltem el, max 10 emberes esküvőt szerettem volna addig is. Az viszont már zavart, hogy konkrétan az anyakönyvvezető szebben volt felöltözve, mint mi. Maga a szertartás szép volt, de ez is inkább azon múlt, hogy az anyakönyvvezető egy szép élményt akart nekünk.

És ami az igazi kérdés. Az eljegyzést bepótolni erőltetve nem tudom és nem is akarom pótolni, az ugyanúgy az ő döntése kell, hogy legyen, mint az amikor megkért. Viszont nagyon sajnálom, hogy az eljegyzésünk és az esküvőnk is ennyire semmilyen lett. Ezért gondolkodtam azon, hogy talán az esküvőnket mégiscsak bepótolhatnánk(bár eleve azért lett semmilyen, mert, hogy a haverjának is elég volt annyi, hogy utcai ruhában elmentek és csak a hivatalos rész meg a pezsgőzés volt-nekünk pezsgő sem végül)Tehát az esküvőt szeretném valahogy bepótolni, de mindig elbizonytalanodom, mert egyikünk sem keresztény, szóval még egy miniatűr kápolnába se mehetnénk paphoz, vendéget ugyanúgy csak nagyon minimális számút szeretnék, tényleg megállnánk 10-15 főnél és így meg nem tudom, hogy annak meg nem lenne e nagyon műanyag íze, ha másodszor is rövidebb szertartásra mennénk, ráadásul csak anyakönyvvezetőhöz?

Bocsánat, hogy ilyen zavaros, csak egyszerűen nagyon rosszul esik, hogy úgy alakultak a dolgok ahogy, és szeretném pótolni kicsit a "nagy napunkat" , viszont amikor eszembe jut, hogy milyen paraméterekkel indulnánk neki akkor mindig elbizonytalanodom.

Szerintetek még lenne értelme vagy tényleg lecsúsztunk már a dologról?

2016. jan. 15. 21:52
1 2
 1/20 opened paradise ***** válasza:
83%
És neki erről semmit se mondtál?
2016. jan. 15. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Ti amúgy szoktatok beszélgetni egymással? Kommunikálni? Szándékot, érzést, gondolatot.
2016. jan. 15. 21:55
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem neked csak azért felelt meg ez,ami volt,mert a pasid ennyit akart!

Most meg rájöttél,hogy hát mégis csak amolyat szerettél volna,de ott és akkor nem volt vér a pucádban ezt kiharcolni!

Szerintem felesleges utólag ezen vergődni,főleg hogy elsőre sem vergődtetek vele!

2016. jan. 15. 21:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább foglalkozz a jelennel. A jelen problémáit próbáld kommunikálni és másképp megoldani.
2016. jan. 15. 22:01
 5/20 A kérdező kommentje:

örülök, hogy ítélkezni mindenki tud, de válaszolni senki. taps taps.

Igen elmondtam neki. Akkor is, most is. Az esküvő előtt is folyamatosan próbáltam meggyőzni, nem egyszer összevesztünk ezen, két nappal előtte is, aznap is. Megmondtam, hogy én nem így akarom, de mire felfogta, hogy nem, itt nem csak annyi egy esküvő mint amit a heverjánál látott, addigra már ott tartottunk, hogy semmit nem tudtunk volna elintézni, még a tanúkkal is bajban voltunk, mert az utolsó pillanatban, meg már szinte senki sem ért rá.

2016. jan. 15. 22:03
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

De most mit szeretnél utólag sebtapaszozni ezen??

Ha ezen is összevesztetek és láthatóan neked csak folyamatos lemondás az életed mellette,minek akartál hozzámenni??

2016. jan. 15. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:

Anyakönyvvezetőhöz még egyszer nem mehetnétek.Minek is?!

Voltam olyan esküvőn,hogy korábban megtartották a szülőkkel a polgárit,aztán rá néhány hónapra volt lagzi,mindenki hétköznapi ruhában,a fiatal pár is.

Vagy olyan lagzin is voltam,hogy egy évvel később tartottak egyházi esküvőt, s akkor volt a lagzi is.Bár írtad,hogy nem vagytok vallásosak.

Most sem késő kiállni magadért, a vágyaidért!

2016. jan. 15. 22:43
 8/20 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem hogy lenne e értelme megtartani az esküvőt akkor ha másodjára is csak kicsi vagy nem lenne értelme?

Ennyi volt a kérdés

Azért mentem hozzá mert szeretem nem hiszem hogy tényleg nem lehet külön választani egy esemény pótlását és az azon kívüli életünket.

Utolsónak köszönöm :)

2016. jan. 15. 22:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha Neked ez ennyire fontos, én nem hagynám ennyiben a dolgot.

Anyakönyvvezetőhöz felesleges menni, ha nem akartok egyik felekezethez sem tartozni és nem vagytok vallásosak, akkor templomba is. Viszont én attól még az ünnep részét megtartanám. Lazán. Ami ki van nevezve utóesküvőnek, vendégekkel, zenével, akár szép ruhában. Elég rendhagyó ötlet, tudom, de én abszolút bevállalnék egy ilyet, ha valamiért úgy alakulna, hogy a hivatalos részét gyorsan le kell rendezni. 22/N

2016. jan. 15. 23:41
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jan. 15. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!