Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több gyermekes anyukának pár évig titkos románca van, majd miután dobták rájön hülyeség volt a kaland, véleményetek?
Nős férfival történt, aki közben otthagyta feleségét... De nem a szeretőért, hanem egy harmadikkal lépett le.
A nő mikor megtudta, hogy a nős férfi otthagyta a feleségét azt tervezte, hogy felszámolja saját családját és a szeretővel kezd új életet, ehelyett most kénytelen meglátni, hogy férje milyen jó ember, kénytelen beismerni, hogy jól kihasználták, mert hiába lett szabad a szerető nem vele akart maradni, hanem egy harmadikkal.
Nem rólam van szó.
Az,hogy benne van a pakliban.
Az én nős férfi szeretőm is csak 2 év után volt hajlandó válni,azon két év után,hogy az istennek sem voltam hajlandó folytatni a szeretősdit és 2 évet nélkülem kellett töltenie.
Bezzeg mikor voltam,akkor nagyon kényelmes volt neki,örökkön örökké ellett volna a hármasunkban.De én nem.Mivel eredetileg is egyedülálló férfit kerestem,nem nős férfiakat.
Nem egészen értem: a szeretőnek másféle elgondolásai voltak: van ez így...
De hogy kerül ez ide:"kénytelen meglátni, hogy férje milyen jó ember," - ha nem vágja át a nőt a szerető (bár erősen kérdéses, átvágás volt-e?) - akkor a férje mégsem jó ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!