Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem elolvasta ezt jétszható thrilleres könyvet "Körömszakadtából" a címe. Azóta mintha kicserélték volna. Kezd nem bízni bennem, mert szerinte a rohadt könyv főhőséről példát kell venni. Ez normális?
Javaslom, beszélj azzal, aki pár hete be akarta perelni a szerzőt.
Minek olvas, aki nem bírja?
Még nem is hallottam ilyenről, lehet, hogy én is elolvasom :)
De az tényleg durva, hogy a feleséged ennyire rákattant. Nem voltak előtte is problémáitok?
Ha minden rendben volt, de ő mégis ilyen, akkor valami baj lehet a fejében.
Még az értelmesnek látszó emberek is teljesen sötétek időnként.
A színészeket is rengetegen a szerepeikkel azonosítják.
A múltkor egy néni ragaszkodott hozzá, hogy a kórházban a Mágenheim doktor gyógyítsa.
(Ha jól tévedek a Kulka alakította a tv sorozatban.)
Csak nem Te vagy N.G. Pascal? :)
(Reklám)gyanús, ugyanis rövid időn belül ez már a második kérdés, ami erre a regényre vonatkozik... Márpedig a regény - javíts ki, ha tévedek - magyar szerző műve lehet. (Nem találom a könyv adatainál a fordítót.)
Először is nem feltétlen a feleséget kell hibáztatni! Igen abban igazatok van, hogy egy értelmes embert nem szabadna hogy ennyire befolyásoljon egy szenny (könyv). De nem kell egyből a párkapcsolatot hibáztatni érte.
Nem tudom kinek tűnt fel, de egyre silányabb, durvább, megrázóbb könyveket tesznek a legolvasottabbak közé... Vajon miért??? (Na most aki picit is értelmes az tudja, a többiek meg nyelik a sok hülyeséget, amit öntenek felénk.)
Pár éve nagy siker volt a .... ötven árnyalata című trilógia... Iszonyat hatással volt ez a(z értelmesnek hitt!!) barátnőimre is. Sok tinivel együtt nekik is formálta a szexuális életüket a könyv. Nem feltétlen jó irányba! Régóta gyakorizok és utána a szerelem szex témában egyre több lett a "kikötözős" kérdések száma...
Szóval egyszerűen durvának találom a média tömegformáló hatását!!!
Rákerestem erre a könyvre is és a bemutatóleírásból is már kiolvasható a lényeg!!!
"Ez a történet nem szokványos. Az olvasó a főszereplő bőrébe bújva hozhat döntéseket és irányíthatja az események folyamát. Az olvasás nem lineáris módon történik, hanem a döntésektől függően az adott passzusokhoz lapozgatva.
Habár ez az iromány lágy könnyedséggel indul, szokatlan brutalitással ábrázol egyes jeleneteket és rendkívüli átéléssel ír le megrázó élményeket, ezért elsősorban a felnőtt korosztályt célozza meg.
---
Mit tesz egy fiatal nő, mikor rájön, hogy férje szervkereskedelemből él? Mit tenne Ön a helyében? Gyengeségét leküzdve próbálna meg kiszökni saját otthonából, igaz? Ha így dönt, ezernyi nehézségen jut majd át, és a fádalom millió arcát, a lehetőségek közti választás súlyát megismerve FORMÁLÓDIK ÁT SZEMÉLYISÉGE!"
Elég izgalmasnak hangzik, hogy "interaktív" a könyv, s az én választásomon múlik a történet! Pont azért, hogy minél többen vegyék! Meglepő módon az ára sem magas! Minél többen olvassák akkor nagyobb az esély, hogy többeket fog a hatása alá vonni...
Végülis mi a célja? Mi a hatása a "könyvnek"? Ne bízz senkiben, a férjedben sem, egyedül vagy a világban...
CÉL-----> AZ ELSZIGETELÉS!!!
Ez hogy kinek jó, s miért az egy másik téma....
Egyébként tetszett a reklámos válasz is! Lehet van benne valami.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!