Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem elolvasta ezt jétszható thrilleres könyvet "Körömszakadtából" a címe. Azóta mintha kicserélték volna. Kezd nem bízni bennem, mert szerinte a rohadt könyv főhőséről példát kell venni. Ez normális?
Figyelt kérdés
A könyv egyébként egy felnőtteknek szóló, feleletválasztós thriller, ahol egy fiatal nő bőrébe bújva kell túlélnünk a gyilkos férjünk bántalmazásait. BETEG AKI ILYET ÍR szerintem!#könyv #játék #házasság #thriller #kaland #családi probléma #pszichológia #kockázat #Körömszakadtából #NG Pascal
2013. okt. 3. 10:59
11/12 Dr Lecter válasza:
Egyébként ez csak színtiszta reklám, szimpla kamuduma.
12/12 Kaján Kázmér válasza:
"Kezd nem bízni bennem.... Ez normális?"
Teljesen. Ha felnőtt ember létemre én is írnék egy ilyen körülbelül 12 éves kisgyerek szellemi szintjének megfelelő könyvet, majd kiadnám, pénzért árulnám, és saját magam kezdeném el ilyen idióta húzásokkal reklámozni a gyakorikérdéseken, az én feleségem is biztosan ferde szemmel kezdene nézni rám, és a muszájkabát rámadásán gondolkozna.
"BETEG AKI ILYET ÍR szerintem!"
Megnyugtatom, Mr. Pascal: nem, nem beteg, egyszerűen csak megrekedt egy kisgyerek szintjén. (Vagy visszafelé fejlődik. Ez a rosszabbik eset, mert akkor a jövőben a Körömszakadtából megírásánál és reklámozásánál is cifrább dolgokat fog művelni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!