Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlgondolom, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom, vagy tényleg akarhat valamit a férjemtől a kolléganője?

Figyelt kérdés

Azért, hogy tisztán lássátok a dolgokat, és használható ötleteket tudjatok adni, néhány információt megosztanék a férjemről, magamról, a házasságunkról, és a helyzetről, amiről a véleményeteket szeretném kérni:

- a férjem egy sportcsapatot vezet, 46 éves, magas beosztásban dolgozik, jól keres, korábban élsportoló volt, hibátlan a megjelenése, kifogástalan a modora, hihetetlenül férfias, számomra ő a tökéletes nagybetűs FÉRFI.

- én egy 32 éves nő vagyok, a saját lakberendezési boltomat vezetem, mellette egyetemre járok, a másoddiplomámat szerzem. Heti többször sportolok, szoliba járok, kozmetikushoz, fodrászhoz, stb., a megjelenésemmel semmi gond nincs, maximálisan odafigyelek magamra.

- szerelemből házasodtuk, gyerekünk nincs, mai napig szerelemmel szeretem a férjem, és úgy gondolom, hogy ő is engem. Apró vitáink néha vannak, de igyekszünk mindig kompromisszumos megoldásokat keresni, de igazából ezek említésre sem méltó dolgok. Munkájából kifolyólag a férjem sokat utazik (hazai és nemzetközi mérkőzésekre, edzőtáborokba), amikor meg tudjuk oldani én is utazom vele. A házaséletünk rendben van, olyan, mintha a mézesheteinket töltenénk még mindig.

Ami viszont aggaszt: az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy egy-egy mérkőzés után egy gazdaságis kolléganője mindig elsőkènt gratulál üzenetben a férjemnek. Ha külföldön vagyunk, akkor is, tehát mindig követi valamilyen formában a meccseket. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy nem vagyunk ismerősök az instagramon, de a storyjaimat hónapok óta napi többször nézegeti (ezt lehet látni, mert megmutatja az insta), amit úgy tud megtenni, ha szándékosan "rámkeres". Gyanítom, hogy nem tud róla, hogy én látom, hogy ő az oldalamon jár, mert nem igazán használja a fiókját, csak felregisztrált egy képpel és névvel, van néhány ismerőse, és kész. Letiltani nem akarom, mert kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni. Külsőre egyébként teljesen átlagos, amolyan szürke kisegér, 35-36 körülinek tippelem, van egy 3 év körüli kisfia. Belsőre nem tudom milyen, a köszönésen kívül nem beszéltem még vele.

A hazai mérkőzésekre mindenki ki szokott jönni a cégüktől. Ti hogyan viselkednétek vele?

Szerintetek van okom aggódni?

2018. aug. 29. 12:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy tetszik a nonek,ilyen van.

Kerdes ,a ferjed vevo e ra.

Az meg hogy szurke kiseger,semmit se jelent,van akit

nalanal rosszabb novel csaltak meg,kivart egy melypontot,es lecsapott.

Bocsi,hogy megkerdem,de honnan tudod,hogy nezeget?

Regen az iwiwen volt ittjartam gomb.

Meg a myVipen is meglehetett nezni,ki nezte az adatlapod.

Facen nincs ilyen.

Az instan hol kell megnezni? Nem nagyon ismerem...

2018. aug. 29. 17:10
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem túlaggódod a dolgot a kérdés alatti leíràs alapjàn. Semmit nem írtàl arról, hogy a férjed hogyan kezeli ezt a nőt, mi a véleménye róla stb...

Plusz, ha a nő akar is valamit a férjedtől, akkor se történik semmi, HA a férjed téged szeret. lepattintanà akkor is ha próbàlkozna. Ha meg benne van a dologban, akkor se tudsz ellene semmit tenni. Max a megcsalàs utàn ha bebizonyosodik vagy nem tudsz benne megbízni, akkor kilépsz az életéből. Ezek alapjàn a semmin agyalsz. De a vàlaszokat még nem olvastam el...

2018. aug. 29. 20:39
 33/35 anonim ***** válasza:
31-es - instán van olyan, hogy "story", ha oda töltesz fel képet, nem a profilon jelenik meg, hanem külön, a profilképre kattintva. Az az egyedüli, ami monitorozza, hogy ki kattintott rá, és listázza, ha a tulajdonosa megnézi...
2018. aug. 30. 09:17
 34/35 A kérdező kommentje:

Tegnap este egy filmet néztünk a tévében. A férjem még dolgozott valamit a laptopján, én gyümölcsöt majszoltam. A filmben egy nő nagyon rámenősen próbálkozott egy férfinél, mire én töl váratlanul nekiszegeztem a kérdést:

- Te mit csinàlnál, ha valaki így nyomulna rád?

Ezt vàlaszolta kapásból:

- Esélyt sem adok a nyomulásra.

Visszakérdeztem:

- És ha mondjuk olyan valaki nyomul, aki a közvetlen közeledben van? Mondjuk a titkárnőd?

(nincs titkárnője, egy asszisztense van, aki egy 23-24 év körúli fiúcska)

- Nem dolgoznèk vele. Kirúgnám.

Mindezt mondta halálos nyugalommal.

Azt hiszem, kár agyalnom tovább.

Hogy a gazdaságis nő meg leskelődik utánam, az nem nekem ciki, hanem neki.

2018. aug. 30. 09:50
 35/35 anonim ***** válasza:

2. vagyok, olvastalak. Na, örülök, hogy megnyugodnál.

Ha a kistitkárfiú rányomulna??? :-D :-D

2018. aug. 30. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!