Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlgondolom, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom, vagy tényleg akarhat valamit a férjemtől a kolléganője?

Figyelt kérdés

Azért, hogy tisztán lássátok a dolgokat, és használható ötleteket tudjatok adni, néhány információt megosztanék a férjemről, magamról, a házasságunkról, és a helyzetről, amiről a véleményeteket szeretném kérni:

- a férjem egy sportcsapatot vezet, 46 éves, magas beosztásban dolgozik, jól keres, korábban élsportoló volt, hibátlan a megjelenése, kifogástalan a modora, hihetetlenül férfias, számomra ő a tökéletes nagybetűs FÉRFI.

- én egy 32 éves nő vagyok, a saját lakberendezési boltomat vezetem, mellette egyetemre járok, a másoddiplomámat szerzem. Heti többször sportolok, szoliba járok, kozmetikushoz, fodrászhoz, stb., a megjelenésemmel semmi gond nincs, maximálisan odafigyelek magamra.

- szerelemből házasodtuk, gyerekünk nincs, mai napig szerelemmel szeretem a férjem, és úgy gondolom, hogy ő is engem. Apró vitáink néha vannak, de igyekszünk mindig kompromisszumos megoldásokat keresni, de igazából ezek említésre sem méltó dolgok. Munkájából kifolyólag a férjem sokat utazik (hazai és nemzetközi mérkőzésekre, edzőtáborokba), amikor meg tudjuk oldani én is utazom vele. A házaséletünk rendben van, olyan, mintha a mézesheteinket töltenénk még mindig.

Ami viszont aggaszt: az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy egy-egy mérkőzés után egy gazdaságis kolléganője mindig elsőkènt gratulál üzenetben a férjemnek. Ha külföldön vagyunk, akkor is, tehát mindig követi valamilyen formában a meccseket. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy nem vagyunk ismerősök az instagramon, de a storyjaimat hónapok óta napi többször nézegeti (ezt lehet látni, mert megmutatja az insta), amit úgy tud megtenni, ha szándékosan "rámkeres". Gyanítom, hogy nem tud róla, hogy én látom, hogy ő az oldalamon jár, mert nem igazán használja a fiókját, csak felregisztrált egy képpel és névvel, van néhány ismerőse, és kész. Letiltani nem akarom, mert kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni. Külsőre egyébként teljesen átlagos, amolyan szürke kisegér, 35-36 körülinek tippelem, van egy 3 év körüli kisfia. Belsőre nem tudom milyen, a köszönésen kívül nem beszéltem még vele.

A hazai mérkőzésekre mindenki ki szokott jönni a cégüktől. Ti hogyan viselkednétek vele?

Szerintetek van okom aggódni?

2018. aug. 29. 12:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%

*Ha neki ez csak egy felvett szerep, nem fog jól állni neki. Őt nem akarom lehúzni, de tényleg nagyon szürke, én semmit nem látnék benne, ha férfi lennék. Persze férfiaggyal nem tudok gondolkodni, és tisztában vagyok vele, hogy a külső nem minden.

A szürke egyed ha pénzhez és csapolási forráshoz jut, akkor ki tudja kupáltatni magát (még a legcsúnyább, legszűrkébb ember is-de csak egy szintig. Ugyanis a külső hiába van kikupáltatva, a belső attól még rohadt.

Hogy ki az eredeti és ki a másolat, azt pillanatokon belül meg lehet látni, főleg ha belsőleg te 1000x különb vagy.

2018. aug. 29. 12:36
 12/35 anonim ***** válasza:
51%

* Nem tud ellehetetleníteni, és rágalmazni sem, mert tök normálisan élek. Nincsenek haragosaim, nem bántok senkit, az üzletem tisztán működik.

Mindenkit ellehet egy időre. Téged is.

Az irigyeid, meg nem verik a mellüket, hogy hahóóóóóó itt vagyok ám:DD

Naív vagy. Én is egykor ilyen voltam, azóta bölcsebbé váltam.

2018. aug. 29. 12:38
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem igen, a kolléganőnek bejön a férjed, de szerintme a éfrjed nem érdeklődik a nő iránt.

Vagy hogy látod, beszlget a férjed vele pl munkaidőn kívül? (mondjuk nem tudom mennyire fix munkaideje van egy ilyen szakmában dolgozó embernek)

Te is szoktál menni a meccsekre?

29n

2018. aug. 29. 12:41
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem beszélj a férjeddel erről a nőről, ha van férje, akkor még nagyobb gáz, amit csinál. Kettes vagyok egyébként, először kis engedékenyen álltam hozzá, jaj, tetszik neki, hogy egy jópasi egy szobában van vele, de akkor azt hittem, egyedül neveli a gyerekét. Ha a férje mellett KUKKOL titeket, az írtó gáz!

Én legalábbis felhoznám a dolgot a férjemnek, ha a helyedben lennék, elmondanám ezt, amit itt leírtál, de semmi gyanusítgatás! Mármint a férjed felé! Csak tényszerűen, h a nő mit tesz, konkrétan kukkol. Pont most szembesültem én is valamivel, távolabbi példa, de mégis: udvarol nekem egy ideje egy elvált csávó. Eddig nem törődtem vele, le se tojtam, de mondom, most megnézem a közösségi oldalát. És neki is minden egyes képe alatt ugyan az a nő az első kommentelő, persze nyalis, pozitív kommentek, ha a gyerekeit dicséri a nő, akkor azt megköszöni, de láttam egy idő után a nő már olyanokat írt neki, hogy te mindenhogy sármos vagy, meg ilyenek.. (ezeket a csávó le se reagálja) A nő viszont nem adja fel! A lényeg, hogy ha egy nő így komment kommandózik, ott mindig van benne valami, ha nem rokonok a sráccal, vagy nem együtt sütötték a pisi pogácsát..

De ne félj azért, csak légy résen!

2018. aug. 29. 12:45
 15/35 A kérdező kommentje:

#13 Ha gratulál neki, megköszöni, de csak ennyit ír, hogy "köszönöm". Sokan keresik meccsek után, mindenkinek megköszöni, nekem csak az tűnt fel, hogy kb. 3x egymás után mellettem volt a telefonja, és a meccs lefújásának pillanatában már villant is az üzenet tőle. Többedszerre ez kicsit gyanús, plàne, ha idegrnben vagyunk. Ekkor vettem észre a nevét a storijaimban is, addig fel sem tűnt, hogy ő is ott van.

Igen, minden hazai meccsén ott vagyok, és idegenbe is gyakran utazom (10-ből kb. 5-ször).

2018. aug. 29. 12:58
 16/35 A kérdező kommentje:
#14 Nem szeretnék a férjem előtt egy hisztis/számonkérő/féltékeny/buta libának tűnni, mert ha neki ez nem tűnt még fel, és ha nincs is semmi a háttérben, annak tűnhetnék. Persze, az is biztos, hogy ő az egyetlen, aki meg tud nyugtatni ezügyben.
2018. aug. 29. 13:00
 17/35 anonim ***** válasza:
89%

Én ebből amit írtál,semmi rosszra nem gondolnék! Csak gratulál neki,megnéz instán na bumm.....

Viszont,hogy kiírtad ezt a kérdést,csak nem olyan tökéletes minden......nemde?

Illetve attól,hogy neked a tökéletes nőnek valaki szürke kisegér,attól még lehet jó nő! ;)

Én sosem tartottam magam jó nőnek,szépnek,mégis minden pasim nagyon helyes férfi volt és a férjem is az!

2018. aug. 29. 13:20
 18/35 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező: a mai eszemmel és tudásommal azt mondom, hogy keressetek egy normális emberkét az illető posztjára, és szépen köszönjetek el tőle.
2018. aug. 29. 13:20
 19/35 anonim ***** válasza:
92%

Aki mindent kitesz kirakatba, és azt valaki megnézi, az nem érzi ellentmondásosnak kukkolásnak nevezni ez?

Ha olyan ellenálhatatlan vágyat érzel, hogy megoszd a csodás életetek, akkor viseld el, hogy azt bárki megnézheti. Ha zavar, hogy nézi, akkor tedd a profilod priváttá. Ha már követ, akkor is ki lehet venni a követők közül.

Ha te olyan tökéletes nő vagy, és tökéletes a házasságotok, akkor nem értem, mi a bajod. Természetes, hogy másoknak is van szemük, és megtetszhet nekik a férjed, na bumm. Ha olyan szerelmesek vagytok mind a mai napig, akkor nincs az a nő (legyen akár szürke, akár bombanő), aki szétválasztana benneteket.

"Ti hogyan viselkednétek vele?" Sehogy, ugyanúgy, mint bárki mással. Az instám priváttá tenném, és kész, többet nem is foglalkoznék a témával.

"Szerintetek van okom aggódni?" Inkább azon aggódj, hogy miért tudott ennyire bemajréztatni egy "szürkeegér"...

2018. aug. 29. 13:38
 20/35 A kérdező kommentje:

#17 Köszönöm a válaszod, bár kicsit gúnyosra sikeredett! Nem állítottam, hogy tökéletes a házzaságom, de komolyabb problémáink nincsenek, és mindketten azon dolgozunk, hogy jól működjünk együtt a továbbiakban is.

És igen, furcsának találom, hogy valaki, akivel nem vagyunk ismerősök, és akinek az insta nem dobja fel magától az aktivitásom, napi tőbbször beírja a nevem a keresőjébe, és lesi, hogy mit csinálok.

Azzal pedig tisztában vagyok, hogy egy "szürke kisegér" is tud jó nő lenni, de a férjem választásából arra következtetek, hogy neki nem ez a nôtípus jön be, hanem én.

Bepróbálkozók mindig is voltak/vannak körülötte, de a próbálkozók általában annyit csinálnak, hogy lájkolgatjàk, dícsérgetik, levelet írnak közösségi platformon, és kész. Ez a nő viszont napi szinten ott sündörög körülötte, tudják egymás tel.számát, és engem is kukkol. Ennyire direkt próbálkozással még nem találkoztam, mert más, amikor egy vadidegen rádír, hogy "szia, mi újság?", és megint más, amikor a kollégád ír, hogy "Szia! Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok!". Az egyikre nem reagálsz, a másikra viszont illik.

Lehet, hogy nincs mitől félnem, de ez a helyzet számomra új, és furcsa.

2018. aug. 29. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!