Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom, vagy tényleg akarhat valamit a férjemtől a kolléganője?
Azért, hogy tisztán lássátok a dolgokat, és használható ötleteket tudjatok adni, néhány információt megosztanék a férjemről, magamról, a házasságunkról, és a helyzetről, amiről a véleményeteket szeretném kérni:
- a férjem egy sportcsapatot vezet, 46 éves, magas beosztásban dolgozik, jól keres, korábban élsportoló volt, hibátlan a megjelenése, kifogástalan a modora, hihetetlenül férfias, számomra ő a tökéletes nagybetűs FÉRFI.
- én egy 32 éves nő vagyok, a saját lakberendezési boltomat vezetem, mellette egyetemre járok, a másoddiplomámat szerzem. Heti többször sportolok, szoliba járok, kozmetikushoz, fodrászhoz, stb., a megjelenésemmel semmi gond nincs, maximálisan odafigyelek magamra.
- szerelemből házasodtuk, gyerekünk nincs, mai napig szerelemmel szeretem a férjem, és úgy gondolom, hogy ő is engem. Apró vitáink néha vannak, de igyekszünk mindig kompromisszumos megoldásokat keresni, de igazából ezek említésre sem méltó dolgok. Munkájából kifolyólag a férjem sokat utazik (hazai és nemzetközi mérkőzésekre, edzőtáborokba), amikor meg tudjuk oldani én is utazom vele. A házaséletünk rendben van, olyan, mintha a mézesheteinket töltenénk még mindig.
Ami viszont aggaszt: az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy egy-egy mérkőzés után egy gazdaságis kolléganője mindig elsőkènt gratulál üzenetben a férjemnek. Ha külföldön vagyunk, akkor is, tehát mindig követi valamilyen formában a meccseket. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy nem vagyunk ismerősök az instagramon, de a storyjaimat hónapok óta napi többször nézegeti (ezt lehet látni, mert megmutatja az insta), amit úgy tud megtenni, ha szándékosan "rámkeres". Gyanítom, hogy nem tud róla, hogy én látom, hogy ő az oldalamon jár, mert nem igazán használja a fiókját, csak felregisztrált egy képpel és névvel, van néhány ismerőse, és kész. Letiltani nem akarom, mert kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni. Külsőre egyébként teljesen átlagos, amolyan szürke kisegér, 35-36 körülinek tippelem, van egy 3 év körüli kisfia. Belsőre nem tudom milyen, a köszönésen kívül nem beszéltem még vele.
A hazai mérkőzésekre mindenki ki szokott jönni a cégüktől. Ti hogyan viselkednétek vele?
Szerintetek van okom aggódni?
Kit érdekel, hogy a kollegina mit gondol meg mit akar?
Ha a férjed téged szeret, úgyis leépíti ha túlmenne egy határon a hölgy.
Ha meg a férjed nem szeret, arról nem a nő tehet, és akkor is tönkremegy a kapcsolat, ha kiirtod a Föld teljes nőpopulációját.
Kár ezen rugózni. Igen, lehet hogy tetszik neki a férjed. És? Hadd tetsszen.
Szia!
Én a férjedre ebből biztosan nem gyanakodnék. A nővel teljesen természetesen viselkednék, ahogy a többi kollégával. Az lehet, hogy a nőnek tetszik a férjed, és ha egyedülálló, (az??? egyedül neveli a gyerekét???, akkor van ideje titeket nézegetni. Lehet álmodozik a férjedről, mert ő kedves vele, és tetszik neki, h. egy ilyen jó pasi van a közelében. Én ebből ennél többre biztos nem gondolnék. Tehát, igen, lehet, mélyen akar valamit, de mivel ehhez két ember kellene, azért ez nem feltétlenül számottevő.
Beszélgethetsz a férjeddel a nőről. Vagy megtetted már?
A nőci ugrásra készen várja, hogy lehetősége legyen helyet cserélni veled.
Teljes hírzárlat magadról. Ez az egyetlen lehetőséged. Mert ő ezekből próbál értesülni rólad és várja a lehetőséget.
Ismerek ilyen nőt, katasztrófa. Jellemileg, emberileg is.
Jól érzed azt amit érzel.
4+
*Mert ő ezekből próbál értesülni rólad és várja a lehetőséget.
+ identitás lopás, és másolás. A viselkedésed, a beszéded és minden ami te vagy.
#3 Nem lájkolgatásra vagyok féltékeny, hanem érdekel, hogy mit akar a férjemtől. Engem úgy "követ", hogy ismerősök sem vagyunk, napi szinten. A férjemnek üzeneteket ír a leglehetlenebb időpontokban "munkaügyben" (nem pakolgatjuk egymás elől a telefonunkat, látom, ha felvillan, ha a közelében vagyok, de szàndékosan soha nem turkálok a telefonjában).
#2 Van férje, gyereke.
#1 Köszönöm a válaszod!
5+
A következő lépése, hogy ha kiderítí kik a közvetlen ismeretségeidből származó barátok, akkor keresni fogja a legpénzéhesebbet, akinek fel fog ajánlani egy olyan összeget, amit az nem fog visszaútasítani. Majd amikor információk birtokába kerül akkor minden hazug rágalmat kezd el rólad terjeszteni, és a nevedet, jóhíredet, munkádat ellehetetleníteni püróbálja. A szavahihetőségedet alá aknázni, mások előtt hazugnak és betegnek beállítani, hogy amikor az igazat kiderited és kinyitod a szádat senki ne higyjen neked.
* #2 Van férje, gyereke.
Lényegtelen, hogy van férje, az ilyet sosem érdekli.
A te férjedben több pénzt lát és ha biztosnak tűnik már a helye, akkor lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!