Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy reagálná le ha kiderülne hogy a párjába szerelmes az egyik kolleganője?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk,csak nem egy műszsakban.Kiakadtam amikor tudomásomra jutott hogy első látásra belezúgott az egyik nő,aki persze régóta szingli.2018. ápr. 6. 07:15
1/20 anonim válasza:
Ha ő azt mondja, hogy másba szerelmes akkor nincs mit tenni el kell engedni, mindenkinek úgy lesz a legjobb. Te hiába ragaszkodsz hozzá, ha ő nem téged szeret előbb utóbb úgy is megcsalna vagy nem lenne boldog melletted az meg csak még rosszabb lenne.
2/20 anonim válasza:
Ez engemis erdekelne ugyanebben a helyzetbe vagyok.. Bar parom tagadja h tetszik neki megis mikor bemegyek hozza puszit sem ad kolega no elott..
3/20 anonim válasza:
De a kérdező párjába szerelmes a nő, nem fordítva, nem?
Én is rájöttem, hogy párom egyik ismerőse bele van zúgva páromba. Tágabb haveri körből ismeri. Láttam, ahogy nézi a csaj, egyértelmű volt. Mivel párom zéró érdeklődést mutat irányába és láthatóan nem izgatja, így nem érdekel.
4/20 A kérdező kommentje:
Igen,a páromba szerelmes a nő,a párom részéről tudtommal semmi,rákérdeztem,persze azt mond amit akar,de nem jön be neki a csaj,nem vetély társ.
2018. ápr. 6. 08:16
5/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel, KI szerelmes a páromba, CSAK AZ, hogy Ö kibe.
Ha MÁSBA szerelmes és nem belém, akkor szakítok.
Az meg miért kellene, hoyg zavarjon, ha másnak is vonzó a párom? Akit ilyen zavar, annak a SAJÁT önértékelésével van baj.
AZ meg, hogy a kolléganö szerelmes belé, mit változtat bármin is? Semmi jelentösége sincs.
(Mellesleg a munkahelyen teljesen természetes, ha nem puszilkodik valaki a párjával - ez ugyanis nem oda való!)
6/20 Noblesse Oblige válasza:
Semmit. Ez nem az én problémám, hanem a nőé. Meg ha kellemetlenkedik akkor a páromé is.
7/20 anonim válasza:
Ha a párod egyértelműen téged szeret, és ezt a nőnek is a tudomására hozta, akkor nincs miért aggódnod. Akkor kezdhetsz aggódni, ha a nő felé nem vállalja egyértelműen, hogy te vagy neki, hanem csak te tepersz azért, hogy a kapcsolatotok egyértelmű legyen mások előtt.
8/20 anonim válasza:
Mondanàm hogy neaggódj de ha gyakran vannak egy légtérbe vagy egy műszakba akkor sztem könnyebben összemelegethetnek .De ez párodon is múlik ha nem akar semmit a csajtol akkor lekoptatja vagy tartja a tàvolsàgot .
9/20 A kérdező kommentje:
7 éve vagyunk együtt,van egy kisfiunk,az évek alatt sosem voltam féltékeny,de mégis zavar.Ez az összemelegés,ettől félek.Szeret a párom úgy gondolom,szex is működik,jól megvagyunk.De ha bármi is lesz köztük a nőnek annyi az biztos,hogy egy családos pasival kezd.
2018. ápr. 6. 14:27
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. ápr. 6. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!