Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy pasiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy pasiba, de ő semmibe vesz, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik mindig.

2018. febr. 13. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

tereld ela gondolataid. fuss sportolj, ismerkedj, kosd le minden idödet.

priven szivesen adok bovebb tanacsot. irj.

2018. febr. 13. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Ugye, milyen húsbavágóan borzalmas érzés? Ha tudnád, férfifronton milyen gyakori ez. És tőlünk ráadásul még el is várják, hogy mindig sziklaszilárdak és rendíthetetlenek legyünk...
2018. febr. 13. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
+a
2018. febr. 13. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit az 1-es ír nagyon jó tanács. Én 3 éve beleszerettem egy pasiba, aki rám csak barátként tekint, szóval elkezdtem sportolni ->fogytam 26 kg-ot, beletemetkeztem a munkába -> vezető beosztásba kerültem, szóval jó tanács a kösd le minden idődet, de pokolira nem ér semmit, mert minden éjjel ő jár az eszembe és minden reggel, úgy kellek, hogy talán majd ma más lesz.
2018. febr. 13. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez micsoda én nem nevezném szerelemnek, de már kezdem unni.

Több mint egy éve minden egyes nap csak reménykedem, hogy na majd most talán egy fokkal jobb lesz. A fenét.

Remélem egyszer feltalálják az a pirulát amelyet ha beszedünk annak a segítségével megszüntethetjük ezt az érzést, valamint az agyunkból kitörölhetjük az utolsó emlékét is.

2018. febr. 13. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég pocsék érzés, mivel állandóan ő jár a fejemben. Persze azóta lett párkapcsolata, amit tiszteletben tartok. De nehéz elfogadni a tényt, hogy ennyire hidegen hagyom, miközben én meg pont ellenkezőleg vagyok vele kapcsolatban.

Én is a munkába temetkeztem, haladok előre a céljaim megvalósításában, de közben eszembe jut, hogy mennyire szeretnék családot alapítani, viszont senkit nem találom erre alkalmasnak, csak őt. Egyszer csak sikerül továbblépni.

2018. febr. 13. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen elfelejteni. Talán idővel nem fog annyira fájni...
2018. febr. 13. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

1) ha ezt még nem adtad tudtára csak vársz, akkor tudasd vele, keresd a társaságát

2) ha volt visszautasítás, akkor lépj tovább. Fogadd el, zárd le, éld tivább az életed és lesz majd más

2018. febr. 13. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Velem:)
2018. febr. 13. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Legyel csinos , boldog es kieggyensulyozott. Ezt ugy erd el ahogy a tobbiek is irtak, sportolj, fejlodj foglalkozz a testi es szellemi fejlodesseddel.

Majdnem biztos hogy a szel vissza fujja majd a szemetet - ugy ertem lehet par even belul epp o fog kopogtatni nalad mikor te mar egy olyan pasival leszel akivel boldogok vagyotk. Egy ilyen pasit kesobb visszautasitani hatalmas elmeny. Nekem nagyon jolesett annak idejen :) Hajra.

2018. ápr. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!