Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy pasiba, de ő semmibe vesz, hogyan felejtsem el?
tereld ela gondolataid. fuss sportolj, ismerkedj, kosd le minden idödet.
priven szivesen adok bovebb tanacsot. irj.
Nem tudom ez micsoda én nem nevezném szerelemnek, de már kezdem unni.
Több mint egy éve minden egyes nap csak reménykedem, hogy na majd most talán egy fokkal jobb lesz. A fenét.
Remélem egyszer feltalálják az a pirulát amelyet ha beszedünk annak a segítségével megszüntethetjük ezt az érzést, valamint az agyunkból kitörölhetjük az utolsó emlékét is.
Elég pocsék érzés, mivel állandóan ő jár a fejemben. Persze azóta lett párkapcsolata, amit tiszteletben tartok. De nehéz elfogadni a tényt, hogy ennyire hidegen hagyom, miközben én meg pont ellenkezőleg vagyok vele kapcsolatban.
Én is a munkába temetkeztem, haladok előre a céljaim megvalósításában, de közben eszembe jut, hogy mennyire szeretnék családot alapítani, viszont senkit nem találom erre alkalmasnak, csak őt. Egyszer csak sikerül továbblépni.
1) ha ezt még nem adtad tudtára csak vársz, akkor tudasd vele, keresd a társaságát
2) ha volt visszautasítás, akkor lépj tovább. Fogadd el, zárd le, éld tivább az életed és lesz majd más
Legyel csinos , boldog es kieggyensulyozott. Ezt ugy erd el ahogy a tobbiek is irtak, sportolj, fejlodj foglalkozz a testi es szellemi fejlodesseddel.
Majdnem biztos hogy a szel vissza fujja majd a szemetet - ugy ertem lehet par even belul epp o fog kopogtatni nalad mikor te mar egy olyan pasival leszel akivel boldogok vagyotk. Egy ilyen pasit kesobb visszautasitani hatalmas elmeny. Nekem nagyon jolesett annak idejen :) Hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!