Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el végleg azt, akibe már két éve szerelmes vagyok? L/19
Sehogy nem bírok kiszeretni egy fiúból, akivel jártam anno, de ő egyszer csak úgy gondolta, hogy nem akar kapcsolatot. Egy évig nem beszéltünk egymással, de közben én mindig szerettem őt, és így nagyon nehéz volt. Tavaly októberben újra felkeresett, rengeteget beszélgettünk, csókolóztunk is, és azóta kerül, pedig nem én kezdeményeztem.
Nagyon szenvedek miatta, nem tudok másra koncentrálni, mert fáj, hogy mindig látom, elég gyakran összefutunk, és az zavar leginkább, hogy mindig szó nélkül lép le.
Mit csináljak, hogy elfelejtsem? Még ezek után is szeretem, pedig nem érdemli meg. Nagyon, nagyon kötődöm hozzá, és nem bírok más pasira gondolni. Néha úgy érzem, hogy élni sincs kedvem, ha nem lehetek vele. :(((
Én is hasonló cipőben vagyok :(((
18/L
Nekem meg nem jön össze egy lány sem...
Sport és tanulás volt eddig a fő célom, de megismerkednék egy rendes aranyos lánnyal.
Aki ismerkedne az írjon nyugodtan. :)
19/F Veszprém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!