Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a fiut akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Lett volna nála esélyem de én nemet mondtam...Hogy tudnám most elfelejteni?:(2013. dec. 29. 22:05
2/10 anonim válasza:
A második töltényre, amit adtam volna, már nem lesz szükséged. :D
3/10 anonim válasza:
Miért mondtál nemet ha szerelmes vagy belé?????
4/10 kismutyesz_ válasza:
Egy következő segíteni fog, de ha igazán szeretted volna akkor sehogy sem engeded el. Addig is próbáld meg lekötni magadat valamivel.
6/10 anonim válasza:
gitározz, olvass, nézz filmet, járj társaságba, főzz, tanulj nyelveket, stbstb.. én is ilyeneket kaptam, mikor kérdeztem, persze egyik sem jött be.. :-/
7/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy miért mondtál nemet...
8/10 A kérdező kommentje:
mert még nem álltam készen egy kapcsolatra.
2013. dec. 29. 22:50
10/10 A kérdező kommentje:
igen de már szakitott vele .
2013. dec. 29. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!