Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon szerelmes vagyok vagy csak azért kellene ennyire, mert elérhetetlen?
Interneten kezdtem el ismerkedni egy sráccal, az első randiig már szinte beleszerettem. Az első találkozás első 10 perce után is úgy éreztem, hogy ő kell nekem. Lassan aztán mégis jöttek a bonyodalmak. Jó párszor érzékeltette, hogy le sem ... engem, ha rávilágítottam, akkor jöttek a kifogások, hogy rossz életszakaszban van, baj van a munkában stb. Ezek miatt beindult a védekezésem és én is közömbösen, néha talán kicsit bántóan viselkedtem vele és sokszor tényleg azt éreztem, hogy hidegen hagy, nincs rá szükségem. 3-4 alkalommal meg is mondtam neki, hogy részemről ennyi, de nem tágított, mindig keresett. Bár valószínű, hogy csak azért, mert a szex kellett neki (picit mániás)...
Sajnos egy idő után mindig újra engedtem neki, egészen két hónappal ezelőttig. Azóta nem találkoztunk, de sokszor rám írt. Aztán ez is megszűnt egy hónapja.
Annyira nem zavart a dolog, mert sokkal nyugodtabb vagyok, hogy nem kell a viselkedése miatt idegeskednem vagy szomorkodnom... mégis nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá és ne nézegetném a különböző netes oldalakon. Folyton felidézem, milyen jó volt az első pár randink, illetve az együtt töltött idő (inkább csak akkor jöttek elő a gondok, mikor nem találkoztunk és neten beszéltünk), soha egyik barátommal sem volt olyan jó... Plusz az is mindig az eszemben van, hogy mennyire hasonló elképzeléseink vannak dolgokról és mennyire egy az ízlésünk. Ilyen sem volt soha senkivel.
Múlt héten láttam a városban egy lánnyal és önkéntelen elsírtam magam az utcán. Azóta sem bírok magamhoz térni.
Örülnék, ha a kérdésem utolsó fele lenne a válasz, mert úgy talán könnyebb lenne továbblépni.
Persze, ha szerelmes is vagyok, neki meg már van valakije, akkor is tovább kell lépnem... de akkor más praktikák kellenek. :(
Hogyan tudnám ezt eldönteni?
Hiába döntesz el te bármit, ha ő nem akar veled kapcsolatot.
Ha őszinte akarok lenni, eleve úgy indult az ismerkedésetek, hogy játszottatok egymással: távolodik-közeledem, közeledem-távolodik, közben megsértődtél hogy le sem sz.r ahelyett hogy megbeszélted volna vele, hogy te figyelj ezt és ezt gondolom mi miatt van így. És akkor vagy változik a dolog vagy ha nem változik, akkor tudod hányadán álltok, akkor kell elköszönni már csak az önérzeted megóvása érdekében is.
Helyette elkezdtél te is játszadozni és egy idő után ő megunta, csökkent az érdeklődés. Ha segít a továbblépésben egy tisztázó beszélgetés hogy hol ment félre a dolog, akkor hajrá keresd meg, írj rá. De mindenképpen azt javaslom, hogy ha kapcsolatot akarsz akkor ne vele mert leírás alapján komolytalan srácnak tűnik.
Szerintem elég erős fellángolás, talán szerelem is... viszont akkor jársz legjobban ha próbálsz nem törődni vele, idővel lassan elfelejted.
Múlt év végén én is ismerkedtem valakivel, akivel tökéletesen egyezett a világképünk, a jövőről való elképzelésünk és párszor találkoztunk is de csak én kerestem őt és egy idő után már nem is válaszolt.. 2 hónapja lezártam magamban, már nem nézem, hogy hol van vagy mit csinál mert talán még fájna. még nem tudtam elfelejteni, úgy érzem minden vele töltött pillanat egy ajándék volt de egyre kevesebbszer jut eszembe.
Netes kommunikációban tényleg könnyű félreérteni egymást.
Szerintem egy utolsó kísérletet tegyél még mielőtt tovább mész. Erőset és nyíltat. Most már nincs hova taktikázni, eddig sem kellett volna. Mondd meg neki, hogy hiányzik és vele akarsz lenni. (ha ez az igazság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!