Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már régóta szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már régóta szerelmes vagyok egy lányba, akivel anno barátok is voltunk! Az ő iránta érzett szerelem miatt vetettem véget még anno a 1,5 éves kapcsolatomnak! Még mindig szeretem az elérhetetlen szerelmet! Mit tegye?

Figyelt kérdés
Szeretem,de a barátja a haverom!nemlehet több köztünk,mint haverság,mégis eszembeszokott kerülni!Rossz,mert ő lehetne életem legnagyobb szerelme!Ezt őis tudja sztem,de nem lehet az enyém!mit tegyek hogy ne legyen az eszemben? buta kérdés...egy 22 éves pasitol..de a ti véleményetekre vagyok kiváncsi
2009. jan. 26. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem egészen értem. a másfél éves kapcsolatot elhagytad őérte, akkor jártatok vagy sem?

vagy a barátja kifejezést úgy értetted hogy ő van kapcsolatban? akkor meg ez elég fura helyzet volt tőled, hogy egy kapcsolatban álló lány miatt szakítasz, most meg nem is tudsz vele járni

ha így van, és nagyon szereted hiába a barátod szerintem előbb utóbb meg fogsz próbálkozni mert nehéz megállni

viszont a barátságot nem szokták felrúgni egy szerelemért, bár az az igazság hogy emiatt a barátság is más

2009. jan. 26. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

tudom, mit érzel.

olyan volt, mint a bátyám... lelkiszemetes, tanácsot kérhettem tőle bármiben, olyan dolgokról bezséltem vele, amikről őseimmel sem...

egyszer valamikor 2007 májusa környékén egy pillantra megállt a nagytesó nézet, és nem is apám haverja volt már, hanem A PASI. aztán gyorsan elkergettem a gondolatot...

kapcsolata van.

sokkal idősebb nálam.

a "bátyám".

le is nyugodtam, és működött is, mikor elkezdtem másik pasikra koncentrálni.

2007 november.

egy véletlen msn bezsélgetés és ismét a gondolattal játszottam, hogy mi van, ha ő A PASI...? aztán beszéltünk mége egyzser, és még egyszer, és ez igy ment, aztán pár nap mulva azt vettem észre, hogy belezúgtam, de kb mint vak ló a szakadékba. egy hét folyamatos flörtölgetés után msn-en találkoztunk.

és akkor éreztem, hogy elkezdtem élni. pedig csak pár csók volt. és csak rá gondoltam. annyiban maradtunk, hogy lesz ami lesz.

2008 április - valami veszekedés, és szakitottam.

2008 november - újrakezdés. nem tudom, miért, de ujrakezdés. én vagyok a második nő, akivel második nekifutásosat játszik.

ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy akármilyen lehetetlennek és hihetetlennek, vagy nehéznek tűnik, mindig van megoldás!!! KITARTÁS!!!!

2009. jan. 27. 00:09
 3/4 anonim válasza:
Kedves fiú az lesz a legjobb ha elmész egyet bulizni és felveszel egy csajszit értsd meg ez lesz a legjobb ami téged elszórakoztat azt csináld és nem fogol ráemlékezni meg kérd meg barátaidat hogy jól kiverjék a fejedből!
2009. jan. 27. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitséget, a véleményeket, az eddigi tapasztalatokat! Igen, utolso hozzászólo tanácsát megofgadom! elmegyek bulizni,mert jólenne ha valaki elfelejtetné velem még a volt barátnőm is,mert napmint nap eszembenvan! Már nem szeretem, mégis eszembenvan...rossz ez igy!

szép napokat.

2009. febr. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!