Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h mindig csak elérhetetlen pasikba leszek szerelmes?
A válasz igen egyszerű.
Túlságosan túlbecsülöd magad vagy pedig eleve olyan pasik után futsz akiknél már az elejétől fogva látod, hogy nincs esélyed.
Nem biztos, hogy a dolog nem fordítva működik nálad és azt gondolod, hogy az okozat megelőzi az okot.
Azt írtam le egyszerűbben mint amit a második mondatomban említettem.
Te lehet úgy gondolod, hogy te nem kellesz azoknak akik igazán tetszenek, de nem kizárt, hogy inkább neked tetszenek meg azok akiken látod, hogy semmit nem akarnak tőled.
Ez nem bonyolult.
Valld be, hogy akiket kinézel magadnak, azok a mai tipikus divatot jelentik a nők szemében: magas, arányos, jóképű,stb.
Mondd meg, hogy ha te ilyen férfi lennél, vajon leállnál bármelyik nőnél?
Ha leállnál, akkor vajon a te kalibered az, akinél leállnál?
Erről van csak szó.
Túl magasan van az a léc.
Mindenkinél megvan ez. Pl Te nem kellesz a jópashee-nak, én a 170 centimmel nem kellenék neked, de nekem meg a duci lányok nem kellenének semmi esetre sem, nekik meg a...
A képletből kirajzolódik a megoldás is: amelyikünk előbb enged és néz a léc alá, az nyerhet társat.
wow az ember azt hinné, hogy itt, ahol szinte senki nem ér el sikereket a kiszemeltjénél, nagyobb megértésre talál egy ilyen kérdés...
Kérdező, kezdeményezz te, talán szerencséd lesz...
6-os
Nem értelek. Ha szerinted nincs igaza valakinek, akkor írd meg azt. Ez nem egy vigasznyújtó oldal. Senkinek nem érdeke hazudni valamit a másiknak, hogy az jobban érezze magát tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!