Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan szingli nő, aki nem szerelmes az exébe vagy egy elérhetetlen pasiba?
Figyelt kérdés
Zsinórban 5 ilyenbe futottam bele.2013. aug. 13. 18:00
1/34 anonim válasza:
Lottóznod is kellene öcsém :OOOO
3/34 anonim válasza:
Én csak 4-be futottam bele eddig :Đ egymás után,szintén.
4/34 anonim válasza:
ugyanott vannak, ahol az olyan pasik, akik nem a számukra elérhetetlen, 10/10-es nőknek adnak csak esélyt
5/34 anonim válasza:
Exbe sosem voltam szerelmes, de elérhetetlen pasiba mindig, de ők is csúnyácskák és még ezek sem állnak velem szóba.8D
6/34 anonim válasza:
Nem létezik. De az elérhetetlen nem marad örökre az :P
7/34 anonim válasza:
Nem.
Viszont meg tudod őket törni, ha ügyes vagy, és akkor beléd lesz szerelmes. :)
10/34 A kérdező kommentje:
Elég szomorú... És szánalmas a nőkre nézve.
2013. aug. 13. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!