Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan szingli nő, aki nem szerelmes az exébe vagy egy elérhetetlen pasiba?
Sz.arok rá, hogy hogy jövök ki ebből. Mégis ki vagy te, hogy azon görcsöljek, hogy mit hiszel?
Tegnap semmi nem lett mondva annál a kérdésnél arról, hogy van-e barátom, arról volt szó, hogy az elmúlt években hány volt. Hány LEZÁRT kapcsolatom.
Ja hogy te eldöntötted, hogy ő dobott engem? Bírom, hogy rögtön saját történetet találsz ki pár mondat alapján. Ha ennyire érdekel,nem, nem ő "dobott", mellesleg dobálni a szemetet szokták, de sebaj...
Feszült sem vagyok, de köszi az aggódást. Egyszerűen cska nem fér a fejembe, a nyivákolás helyett miért nem lehet tovább lépni. Nem hiszem, hogy ebbe az 5 lányba szerelmes lettél volna, hogy ennyire megrázzon. Néha el kell fogadni, hogy van, akinek nem kellünk. Nem bonyolult. Elvileg..
Senkinek? Csípnek a szúnyog-nak párja van, nekem meg volt, ezt jelenti az ex szó. Ha neked ebből az jön le, hogy senkinek nem kellünk, hát gratulálok. Rád sem érdemes a billentyűzetet koptatni.
És még valami, ahhoz képes, hogy szerinted nekünk vannak komplexusaink, nem mi írtunk ki kérdést, amiben ovis kislány szintjén megy a rinya...
De mindegy is, úgysem fogod fel.
Te szerencsétlen... Te írsz ki kérdést arról, hogy hogyan koptatott le zsinórban 5 ember, amíg nekem meg van barátom, és van némi tapasztalatom emberi kapcsolatok terén. Most akkor ideje lenne gondolkozni, hogy ki az, aki kettőnk közül senkinek sem kell. Jah, igen: Te. :)
Az pedig a te önkritikád, amikor azt mondod, hogy mi bármit is levezetünk rajtad. Te csinálod pont ezt. Feljössz azért, hogy ugass, meg szánalmasnak nyilváníts nőket, amiért nem beléd szerelmesek, hanem inkább visszamenekülnének az exükhöz. :'D
Csípnek a szúnyogok tegnap leírta 10x legalább, hogy nincs barátja. Nem kell hazudozni itt mindenkinek. De a nőknek ez nagyon megy.
Ha mégis van neki, akkor tegnap hazudott. Az meg elég gáz, hogy letagadja a "szerelmét". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!