Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán olyan szingli nő, aki nem szerelmes az exébe vagy egy elérhetetlen pasiba?
Szerintem meg rád nézve szánalmas.
Én is szerelmes voltam egyik volt barátomba, és visszautasítottam emiatt egy pár fiút/férfit. Aztán jött olyan, aki mellett egyáltalán nem gondolok a másikra, és beleszerettem.
Attól, hogy neked nem sikerült ezt elérned senkinél, még nem ők a szánalmasak...
Úristen, mennyire buta vagy... Ismered a múlt időt, ember? :DDD
Tudod a VOLT és a VAN két külön dolog.
Mi a szánalmas ránk nézve? Ha még szeretjük az exet? Ha meg érzelmek nélkül szexelünk, akkor meg r*bancozva vagyunk, vannak emberek, akiknek mindegy, csak olthassák a másikat.
Nekem fontos még az ex, de igen, jön majd olyan pasi, aki "átveszi a helyét". És azoknak a lányoknak is jön majd, akikkel te ismerkedtél, csak nem te vagy erre a megfelelő személy. Ezen nem hőbörögni kéne, hanem tovább lépni és mást keresni.
Hihetetlen, hogy az elutasítás a férfiakból milyen kis siránkozó kislányokat képes varázsolni. Növessz már tököt és fogadd el, hogy nem kellettél. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!