Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szeretőbe lehet szerelmes az ember?
Nincs szeretőm és nem is vagyok senki szeretője, még mielőtt valaki ezzel jönne, valamint nem provokatív kérdés.
Egy ismerősömmel beszélgettem erről a témáról, és ott merült fel.
Kíváncsi vagyok ki milyen véleménnyel van erről. A negatív véleményeket is elfogadom, tudom, hogy gerinctelenségé, én sem pártolom ezt a felállást, de most nem ezen van a hangsúly. Bővebb, kifejtett válaszokat is szívesen olvasok, hogy ki, hogy gondolja.
Persze. Általában a szeretőbe szerelmes a házas, foglalt fél, csak más okok miatt nem lép le otthonról. Nőnél sokszor anyagi okok, társadalmi elvárások, gyerekek, férfinél pedig általában a gyerekek az ok. Nem akar vasárnapi apuka lenni.
Aztán ez a szerelem a szerető felé is, idővel elmúlik, de persze, én biztosan tudom, hogy a szeretőbe szerelmes lehet az ember.
Még én sem voltam ilyen helyzetben, de azt tudom, hogy ha két ember jól érzi magát együtt és összepasszol az ágyban, akkor simán egymásba szerethetnek. Sőt, még egyoldalú szerelem is kialakulhat, amikor csak az egyik fél lát bele többet, mint ami.
22/N
Benne van a szoban ...
Szeret ő :-)
Az 5# válaszoló ugyanazt írta szóról szóra,elejétől a végéig mint amit én akartam!!
Nem én vagyok a szeretőd?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!