Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ember lehet több emberbe szerelmes?
4es mert nem tudtam eldönteni, hogy a felnőtt v tini párkapcsolatokhoz írjam :P
Így meg maradt a szexualitás. A válaszokért köszi, az elsőnek meg jól feladtam a labdát :D
Poliamória? Már nem tudják a pszichiáterek, miből csináljanak bizniszt? Csak kérdem. Mert lassan már minden mozdulatra van szakszó, aminek a pszichéhez akár csak egy hajszálnyi kapcsolódása is van:
Pl a legtöbben itt gyakorin polikommunikativiszben "szenvedünk", nem? :))
Vagy ha elcsaptam a hasam, akkor meg polifingitiszben...?
Kérdező, nem azért, csak felmerül bennem, hogy parodizálod valaki béna elszólását a login neveddel? Mert ennyi erővel lehetne "Medve meg van derMedve" inkább, vagy "Happy End RE" akkor már...
Na de a poliamórára: a polivéleményem polierről poliaz, polihogy polilétezik polimindenkiben, poliazonban politársadalmi polihatásra polilegtöbben politudatalá polielfojtják polimagukba, policsakazrté, polihogy Polinézián politizálhasasnak, politot polifalatozva.
Polikösz a polifigyelmet. :)
Ploimeggyőztött polimarhára a polielmebeteg polipszichiáter politársadalom. ;-))
Polielnézést, polibelezavarodtam a polipkarokba! Polikorrigálok:
* policsakazért, polihogy Polinézián politizálhassanak, polipot polifalatozva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!