Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene ha a párodnak állandóan, havi heti szinten venne alkalom nélkül ajándékot a kolléganője? 46/F, a no 25/N (chips, süti, kóla, sör, disznótoros stb)
Szerintem több lehet közöttük, mint kolléga kapcsolat. Vagyis a nő biztos, hogy többet érez. Párodnál is kialakulóban lehet valami különben nem titkolózna ennyire. Mond emg neki, hogy téged ez zavar, nem érted miért halmoz el apróságokkal. Én a párod helyében nem fogadnám el az ajándékokat.
22/N
Önmagában ez még nem lenne olyan vészes, bár ez az ok nélküli, és főleg rendszeres ajándékozás elég ritka.
De a nagyobb baj az, ahogy a férjed reagál erre. Nem akarok rosszakat írni, de én gyanakodnék.
És itt jön a legrosszabb rész, hiszen ha elkezdesz féltékenykedni, az ront a helyzeten, de ha meg nem, akkor simán történhet a hátad mögött minden.
Ez egy vesztes helyzet, már ha tényleg van valami a háttérben. Próbálj jelek után kutatni, esetleg többet megtudni a helyzetről valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!