Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek a parja allandoan feltekey es megfordult a fejeben hogy akkor megis teszi?
Egyik exem kifejezetten féltékeny volt, egy fél estét nem vele skype-olva töltöttem (távkapcsolat), máris hisztizett, hogy tuti megcsalom és mittudomén. Sosem fordult meg a fejemben, pedig, minthogy távkapcsolat, bőven lett volna rá lehetőségem, volt elég sok kínálkozó opció. De mint kiderült, azért volt ennyire féltékeny, mert félt, hogy én is olyan vagyok, mint ő, aki kb a költözésemtől számított első naptól kezdve csalt fűvel-fával. Szóval nem, első sorban azért sem adnék rá okot, mert ezek után egyből eszembe jutna, hogy mindenki magából indul ki, és ő vajon akkor mit csinálhat a hátam mögött. De meg egyébként is, ha ennyire kibírhatatlan a féltékenykedése, akkor inkább szakítok, de nem süllyedek le arra a szintre, hogy jogos is legyen a dolog.
Ez tartás kérdése, nem függ a másik féltől. Ezért sem értem, amikor azt mondogatják, hogy "de biztos a feleség/férj is hibázott, amikor a házastársa félrelépett, hát valami tuti hiányzott a kapcsolatból". Persze, bizonyára hiányzott valami, de jellem kérdése, hogy ezt félrekúrással vagy intelligensebb módokon, pl beszélgetéssel szeretnéd megoldani.
Nem vagyok hajlandó elviselni a féltékenykedést, szóval csak simán szakítok, ha kiderül az illetőről ez a tulajdonsága.
Megcsalni nem csaltam meg soha senkit, van gerincem, szóval nem is kezdeném el, pláne nem olyan szánalmas indokból, hogy "a pasim féltékeny és most jól megmutatom neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!