Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom vagy sem szerintetek?
Pénteken volt nálunk 2 család egy grill partyn ahol elég rendesen fogyott a pálinka.
A két család nő tagjai hazamentek a gyerekekkel a férjem kidölt így tovább iszogattunk a két fiúval.
Az egyik srác elkezdett picit flörtölni vele (szöveg: egyre jobban szeret stb), mellém ült, megfogta a kezemet utána elvettem újra megfogta, megfogta a combomat, rádőlt, mikor a szoknyával letakartam a combomat közölte ne tegyem mert azt nézi....
Elkezdte mesélni, hogy mikor elöször meglátott (ez kb 3 éve lehetett)
Ezek után a másik sráccal mondtuk, hogy szerintünk legyen vége a bulinak nehogy gond legyen....
Szerintetek túl gondolom, hogy ő akart volna mást is?
Vagy csak a pia beszélt belőle?
Kicsit megijedtem mert csak a szomszédunk...
Másnap írtam a párjának, hogy itt maradt a torta (srácnak aznap volt a szülinapja) és nem is a lány jött át hanem a srác hívott, hogy most átjönne érte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!