Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlgondolom, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlgondolom, vagy tényleg akarhat valamit a férjemtől a kolléganője?

Figyelt kérdés

Azért, hogy tisztán lássátok a dolgokat, és használható ötleteket tudjatok adni, néhány információt megosztanék a férjemről, magamról, a házasságunkról, és a helyzetről, amiről a véleményeteket szeretném kérni:

- a férjem egy sportcsapatot vezet, 46 éves, magas beosztásban dolgozik, jól keres, korábban élsportoló volt, hibátlan a megjelenése, kifogástalan a modora, hihetetlenül férfias, számomra ő a tökéletes nagybetűs FÉRFI.

- én egy 32 éves nő vagyok, a saját lakberendezési boltomat vezetem, mellette egyetemre járok, a másoddiplomámat szerzem. Heti többször sportolok, szoliba járok, kozmetikushoz, fodrászhoz, stb., a megjelenésemmel semmi gond nincs, maximálisan odafigyelek magamra.

- szerelemből házasodtuk, gyerekünk nincs, mai napig szerelemmel szeretem a férjem, és úgy gondolom, hogy ő is engem. Apró vitáink néha vannak, de igyekszünk mindig kompromisszumos megoldásokat keresni, de igazából ezek említésre sem méltó dolgok. Munkájából kifolyólag a férjem sokat utazik (hazai és nemzetközi mérkőzésekre, edzőtáborokba), amikor meg tudjuk oldani én is utazom vele. A házaséletünk rendben van, olyan, mintha a mézesheteinket töltenénk még mindig.

Ami viszont aggaszt: az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy egy-egy mérkőzés után egy gazdaságis kolléganője mindig elsőkènt gratulál üzenetben a férjemnek. Ha külföldön vagyunk, akkor is, tehát mindig követi valamilyen formában a meccseket. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy nem vagyunk ismerősök az instagramon, de a storyjaimat hónapok óta napi többször nézegeti (ezt lehet látni, mert megmutatja az insta), amit úgy tud megtenni, ha szándékosan "rámkeres". Gyanítom, hogy nem tud róla, hogy én látom, hogy ő az oldalamon jár, mert nem igazán használja a fiókját, csak felregisztrált egy képpel és névvel, van néhány ismerőse, és kész. Letiltani nem akarom, mert kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni. Külsőre egyébként teljesen átlagos, amolyan szürke kisegér, 35-36 körülinek tippelem, van egy 3 év körüli kisfia. Belsőre nem tudom milyen, a köszönésen kívül nem beszéltem még vele.

A hazai mérkőzésekre mindenki ki szokott jönni a cégüktől. Ti hogyan viselkednétek vele?

Szerintetek van okom aggódni?

2018. aug. 29. 12:15
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19 "Aki mindent kitesz kirakatba, és azt valaki megnézi, az nem érzi ellentmondásosnak kukkolásnak nevezni ez?"

Nem érzem ellentmondásosnak. Ez a nő nem ismerősöm. Ahhoz, hogy ránézzen a dolgaimra, bizony, kutakodnia kell utánam.

Azt pedig külön sajnálom, hogy a te értékrendedbe belefér, hogy egy házas nőnek csak úgy megtetszik egy nős férfi. Én ezt egy "na bumm"-mal nem tudom elintézni.

2018. aug. 29. 13:55
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

Arra gondolj, ha kavarnának, téged biztos nem lesegetne, hogy "vajon igazat mondott-e a párod neki és a hétvégén valóban emitt-amott voltatok?"

Tényleg az állhat a legközelebb az igazsághoz, hogy tetszik neki a férjed, emiatt ábrándozik, nézelődik. De azzal ő sem megy túl egy határon, hogy gratulál, ha állításod szerint ezt sokan megteszik.

Lehet, hogy azt valóban próbálja finoman lecsekkolni, hogy még "meg vagy-e?", lehet-e reménykedni? De ahogy sokan írták minden a férjeden múlik és vélhetően ő nem mutat nagy érdeklődést a kollegina iránt.

2018. aug. 29. 13:57
 23/35 anonim ***** válasza:
86%

Miért aggódnál? Ha a férjed nem akar tőle semmit - és látszólag nem akar, mert nem írtál semmi olyat, amiből ez jönne le - akkor nem kell vele foglalkozni. Instán meg azt kukkol akit csak akar. Nem kizárt, hogy bejön neki a férjed, téged meg irigyel, de lehet, hogy annyira unatkozik, hogy nem tud mást tenni, csak a másik életével foglalkozni.

Egyébként nem tartozik a tárgyhoz, de ne hidd azt, hogy ezek a "szürke egerek" nem tudnak lenyomni téged egy férfi szívéért vívott harcban. Én se tudom, hogy mit esznek rajtuk, de több ilyet is látok a környezetemben. Pl. sógorom élettársa egy kimondottan csúnya, kancsal, seszínű nő, ocsmány végtagokkal, szögletes arccal. Belsőleg se jobb, folyton nyávog, dicsekszik, affektál. Mégis valami rejtélyes oknál fogva vele van a sógorom, pedig nagyon jól keres és elég "helyes" férfi, és lehetne sokkal szebb (és persze kedvesebb) párja is.

2018. aug. 29. 14:03
 24/35 A kérdező kommentje:
#23 Nem nyugtattál meg....
2018. aug. 29. 14:09
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
Ha minden rendben van veletek es nem szoktak ilyen feltekeny hisztik lenni en siman megkerdeznem, hogy szivem ez a kolleganod eddig is ennyit irkalt neked? Nalunk nincs ilyenbol gond, max nevet egyet ha valami hulyeseget kerdezek es neha orul ha meg picit feltkeny is vagyok :))) 31N
2018. aug. 29. 14:09
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Jah + ha frusztralt lesz es felidegesiti magat na az ad okot gyanura egy ilyen semmit jelento kerdes utan. ;)
2018. aug. 29. 14:11
 27/35 anonim ***** válasza:
63%

13-as vagyok. Ha úgy látod, a férjed nem nyilt bármi másra, mint egy formális kommunikációra. Pl amit te is leírtál, hogy egy köszönömön kívül semmi más, akkor szerintem nincs miért aggódnod. Figyeld meg tovább a viselkedését szerintem, ha érdekli a nő úgy is meg fogod érezni.

Az, hogy a nő meg kajtat utána... kajtasson :) majd csak megunja :D

Szerintem koncentrálj, hogy a kapcsolatoto továbbra is szilárd maradjon :)

29n

2018. aug. 29. 14:13
 28/35 anonim ***** válasza:

Szeresd a ferjed egyszeru akkor eszebe sem fog jutni masra nezni.

Tudod mit szeret mivel kedveskedhetsz neki.

Kozos program stb stb

Jolakott oroszlan nem vadaszik

2018. aug. 29. 15:27
 29/35 A kérdező kommentje:
#28 Szeretem a férjem, jó étvágya van, de együtt mindig jóllakunk, csak az bánt, hogy egy olyan nővel van napi kapcsolata, aki szemmel láthatóan akar valamit a férjemtől.
2018. aug. 29. 15:38
 30/35 anonim ***** válasza:

"Azt pedig külön sajnálom, hogy a te értékrendedbe belefér, hogy egy házas nőnek csak úgy megtetszik egy nős férfi. Én ezt egy "na bumm"-mal nem tudom elintézni."

Az mondjuk elkerülte a figyelmem, hogy házas a nő, de ez csak róla állít ki szegénységi bizonyítványt.

Amúgy attól, hogy valaki házas, simán megtetszhet neki bárki, hisz szeme van, észlelheti a szépet/jóképűt, tehát ez még nem bűn, nem "értékrend" kérdése. Az a kérdés, mit tesz, táplálja-e a vonzalmat, találkozó, érdeklődés, nyomulás, stb. vagy sem.

2018. aug. 29. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!