Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?
"Szívem, te velem képzeled el a jövődet?"
Nem tudom ezt miért nem lehet normálisan megbeszélni egy kapcsolatban.
"de még nem tudtam belenézni a telefonjába."
szánalmas
Nehéz helyzet. Próbálj meg arra koncentrálni, hogy a ti kapcsolatotok legyen rendben. Pl miért vezsekedtek? Ezen kivül úgy érzed, hogy hanyagol?
29n
Szerintem ebből még nem következik semmi. Szeretnek egymással beszélgetni és a lány csinosan öltözködik. Nekem is van egy-két kollégám akivel ilyen viszonyban vagyunk, nem kell ebbe többet belelátni.
25/N
Mióta vagytok együtt? Milyen veled a párod? Érezteti, hogy nagyon szeret, Te vagy a mindene, veled tölti az idejét, melletted áll mindig, amikor kell? Vagy hiányérzeted van?
A letörölhetetlen vigyor az arcukon, meg hogy emellé még bókol is neki a párod, engem is nyugtalanítana. A messengeres beszélgetés nem feltétlen enyelgésről kell hogy szóljon, együtt dolgoznak, munkaügyben is írhatnak egymásnak. Nézd, nem látunk a fejébe, de legyél résen. Ha vannak fejlemények, tájékoztass.
26/N
""de még nem tudtam belenézni a telefonjába."
Szánalom a köbön. Biztos őszinte érzelmeken alapul a kapcsolatotok:D
le kell ülni megbeszélni a dolgokat, meg hát érezned kellene, hogy van e jövője a kapcsolatnak.
a srác nem fog lépni amíg van élet a kapcsolatban, ha meg nincs, akkor engedd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!