Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom és a kolléganője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kolléganője, akivel évek óta ismerik egymást, és tudom, hogy kölcsönös a szimpátia.A lány egyébként nagyon szép, okos, doktori címmel rendelkezik, és nem az a tipikus tucat csaj van kisugárzása sajnos. Egy közös, szintén ott dolgozó ismerősünktől tudom, hogy sokat beszélgetnek, és ilyenkor letörölhetetlen a mosoly az arcukról, a párom többször meg is dicsérte a külsejét...Nekem nem szokta szóba hozni, ha igen, akkor pozitívan nyilatkozik róla. Láttam h párszor messengeren is felugrott a csaj neve....de még nem tudtam belenézni a telefonjába. Egyébként együtt élünk, vannak viták, de úgy gondolom, hogy velem képzeli a jövőjét..Szerintetek?
2018. jún. 11. 09:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
57%
Hát sajnalom ha jon jobb akkor ez van a levegőre is féltékeny hézagtolto barátnot lecserélik. Most h bevallottad h kutattál max ugyesebb lesz amig osszejonnek. Az ilyen már a vége amikor vki kifelé keresgél.. Szerintem már az a mondat gáz h feldobják egymás napját ha boldog lenne melletted nem keresne feldobot..
2018. jún. 11. 18:09
 32/52 anonim ***** válasza:
15%
Na jó, ideig óráig lehetett magyarázni, hogy itt a pasi hibázott, de te egyértelműen piócáskodsz
2018. jún. 11. 18:37
 33/52 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy már a kérdező legyen a hibás azért, mert a párja furcsán viselkedik és utána akar járni!
2018. jún. 11. 18:38
 34/52 anonim ***** válasza:
13%
Rég rossz ha utána kell járni mert nincs se bizalom se kommunikáció persze h a másik keres partnert akivel feltöltődik..
2018. jún. 11. 19:14
 35/52 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon nem mindegy, hogy melyik volt előbb ... sok ember pont aztal él vissza, hogy a párja bízik benne.
2018. jún. 11. 19:32
 36/52 anonim ***** válasza:
94%

Flortol vele a parod az tuti

en aggodnak a helyedben nagyon☹️

Raadasul titkolja h ennyire joba van velemezert is gyanus

En azt mondom ha sokaig dolgoznak egyutt sajnos baj lesz

legtobb viszony munkahelyen alakul ki

irhat barki barmit de 80 szazalek h ebbol lesz vmi

Veszteni nem veszitesz semmit,mond meg a parodnak szeretned megismerni az uj barat(nojet)jat ha ennyire joban vannak.

en is ismerem a ferjem es o is en kollegaim es en 15 ferfival dolgozom egyutt egyeduk vagyok no

Kerdezz ra a parodnal!

Beszeld meg vele mi ez az egesz

2018. jún. 11. 19:49
 37/52 anonim ***** válasza:
97%

Hat igen azt a legkonnyebb becsapni aki bizik bennunk

Miert dugja homokba a fejet????

Nem ertem???miert bizzon benne?

Ha a parja el sem mondja h egy kicsit eleg joba van a csajjal?

Normalis ember ha tenyleg csak baratkozik egy kollegaval nem titkolj

Nekem is volt ferfi kollegam,mindig meseltem a paromnak milyen jokat nevettünk, mi volt a nevetes targya ...

A pasi meg a nö nem szimpla kollegak hanem flörtölnek

Kerdezö aterzem miert veszett el a bizalom

ha teheted nezz bele a telojaba mert addig csak örlödsz

huzod az idöt aztan lehet mar volt is köztük valami

2018. jún. 11. 19:54
 38/52 A kérdező kommentje:
Sajnos ismerem a csajt, beszéltünk is párszor :(
2018. jún. 11. 20:01
 39/52 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ez így önmagában elég lenne a szakításhoz.

Voltam ilyen helyzetben, soha többé nem akarok ilyen megalázó helyzetben lenni.

Megértem, ha te még nem hagynád ott, de ezentúl nem fogsz már benne megbízni (joggal) és akkor megette a fene az egészet.

2018. jún. 11. 21:02
 40/52 anonim ***** válasza:
90%

Hülye vagy ha vele maradsz!!!!

Ne alazdtasd magad tovabb

2018. jún. 11. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!