Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom és a kolléganője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kolléganője, akivel évek óta ismerik egymást, és tudom, hogy kölcsönös a szimpátia.A lány egyébként nagyon szép, okos, doktori címmel rendelkezik, és nem az a tipikus tucat csaj van kisugárzása sajnos. Egy közös, szintén ott dolgozó ismerősünktől tudom, hogy sokat beszélgetnek, és ilyenkor letörölhetetlen a mosoly az arcukról, a párom többször meg is dicsérte a külsejét...Nekem nem szokta szóba hozni, ha igen, akkor pozitívan nyilatkozik róla. Láttam h párszor messengeren is felugrott a csaj neve....de még nem tudtam belenézni a telefonjába. Egyébként együtt élünk, vannak viták, de úgy gondolom, hogy velem képzeli a jövőjét..Szerintetek?
2018. jún. 11. 09:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Hát ilyen flörtölős szövegek vannak, semmi konkrét. Volt olyan beszélgetés decemberben, amikor szakított a csaj a pasijával, hogy a párom ráírt, mert látta rajta, hogy valami nem oké. És vigasztalgatta... Meg a csaj valami rendezvényen mondott neki valamit, és a párom kérte, hogy ismételje meg, mert elfelejtette és elalvás előtt azon fog gondolkodni....
2018. jún. 11. 14:53
 22/52 A kérdező kommentje:
Meg munkáról is va szó, internetes cikkekeket is küldözgetnek.....
2018. jún. 11. 14:54
 23/52 anonim ***** válasza:
96%

Hát, nem vagyunk egyformák, sajnos nekem ez már bőven elég lenne ahhoz, hogy kibukjak, de hozzátartozik, hogy engem már csaltak meg többször is és sokkal gyanakvóbb vagyok, mint eddig bármikor.

Nézd, mindenképpen üljetek le és beszéljétek át ezt a dolgot. Az szerintem nem normális, hogy olyat ír neki, hogy este azon fog gondolkodni, hogy mit mondott neki. Úgy, hogy közben melletted fekszik, mert gondolom, az estéket egymással töltitek. Ez nekem már túl menne egy határon.

Ilyenkor azért kicsit örülök, hogy én nem nézegetem a párom telefonját. Biztosan látnék olyat, ami nem tetszene... és azt hiszem, a párkapcsolatok jó nagy része ilyen.

Még az is lehet, hogy a párod részéről teljesen ártalmatlan ez az egész és meg sem fordul a fejében, hogy esetleg ebből gond lehet.

Egy a lényeg, beszélj vele, de higgadtan, mert könnyen felkapják a vizet.

2018. jún. 11. 15:02
 24/52 anonim ***** válasza:
22%
Minek vagytok együtt,mert ez nem párkapcsolat. Te fogod más karjába kergerni ezzel utána meg szidod majd a nőt pedig te indukáltad h lelépjen,én is lelépnék amúgy .
2018. jún. 11. 15:21
 25/52 anonim ***** válasza:
90%
Mivel kergette más karjába? De most komolyan, te ezt miből olvastad ki?
2018. jún. 11. 15:26
 26/52 anonim ***** válasza:
27%
Én megpróbálnám a csajt beszervezni 3.-nak. Párszor jól megdugjátok és már nem lesz olyan érdekes, a végén még jó barátnők is lesztek.
2018. jún. 11. 15:40
 27/52 anonim ***** válasza:
58%
Mivel kergeti,? Szerinted melyik pasi szereti ha a másik megfojtja kutAt utána,elárulom egyik se. Talán kommunikálni kéne egy párkapcsolAtban..
2018. jún. 11. 16:12
 28/52 anonim ***** válasza:

Arról, amit ismerős mond neked, hogy csinálnak: véletlenül se hidd el. Annyira elképesztően fel tudnak fújni dolgokat, meg kitalálni, hogy a barátok közt írói tanácsokat kérhetnének tőlük. Nálunk például az a sláger, hogy hú én mennyire mindenkit meghódítok és odavannak értem, de mikor már odáig ért a sztori, hogy X zavarna jött tőlem már a múltkor is, ott meglepődtem, mennyire kreatívak. Mert X olyan szempontból tojik rám testileg és jellemileg is, hogy arra kifejezés nincs. De az a helyzet, hogy munkahely, ingerszege környezet, és valamivel fel kell dobni.

A másik, hogy a fél életemet a munkában töltöm, és őszintén, vannak olyan kollégák, akik fényt hoznak a napba, akikkel boldogan dolgozok, akikkel ha, beszélek, vigyorgok, mint a vadalma. De ettől függetlenül én mindig a páromat szeretve érek haza, egyszerűen csak más szellemben élek a munkahelyemen, mint otthon.

2018. jún. 11. 17:09
 29/52 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, és persze felháborodott, hogy belenéztem a telefonjába. Azt mondta, hogy nagyon jó napot töltöttek együtt, aztán megivott három pohár bort és ezért írt rá...meg, hogy ne tulajdonítsak ennek jelentőséget, csak feldobják egymás napját...Szó szerint ezt mondta, azért szerintem elég érdekes...nekem nem kell más pasi, hogy feldobja a napom, elég ő..
2018. jún. 11. 17:25
 30/52 A kérdező kommentje:
Ha egy férfi boldog kapcsolatban él, és szerelmes, nem igazán értem, hogy minek a munkahelyi flört.....erre csak pislogott
2018. jún. 11. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!