Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?
Hát, nem vagyunk egyformák, sajnos nekem ez már bőven elég lenne ahhoz, hogy kibukjak, de hozzátartozik, hogy engem már csaltak meg többször is és sokkal gyanakvóbb vagyok, mint eddig bármikor.
Nézd, mindenképpen üljetek le és beszéljétek át ezt a dolgot. Az szerintem nem normális, hogy olyat ír neki, hogy este azon fog gondolkodni, hogy mit mondott neki. Úgy, hogy közben melletted fekszik, mert gondolom, az estéket egymással töltitek. Ez nekem már túl menne egy határon.
Ilyenkor azért kicsit örülök, hogy én nem nézegetem a párom telefonját. Biztosan látnék olyat, ami nem tetszene... és azt hiszem, a párkapcsolatok jó nagy része ilyen.
Még az is lehet, hogy a párod részéről teljesen ártalmatlan ez az egész és meg sem fordul a fejében, hogy esetleg ebből gond lehet.
Egy a lényeg, beszélj vele, de higgadtan, mert könnyen felkapják a vizet.
Arról, amit ismerős mond neked, hogy csinálnak: véletlenül se hidd el. Annyira elképesztően fel tudnak fújni dolgokat, meg kitalálni, hogy a barátok közt írói tanácsokat kérhetnének tőlük. Nálunk például az a sláger, hogy hú én mennyire mindenkit meghódítok és odavannak értem, de mikor már odáig ért a sztori, hogy X zavarna jött tőlem már a múltkor is, ott meglepődtem, mennyire kreatívak. Mert X olyan szempontból tojik rám testileg és jellemileg is, hogy arra kifejezés nincs. De az a helyzet, hogy munkahely, ingerszege környezet, és valamivel fel kell dobni.
A másik, hogy a fél életemet a munkában töltöm, és őszintén, vannak olyan kollégák, akik fényt hoznak a napba, akikkel boldogan dolgozok, akikkel ha, beszélek, vigyorgok, mint a vadalma. De ettől függetlenül én mindig a páromat szeretve érek haza, egyszerűen csak más szellemben élek a munkahelyemen, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!