Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom és a kolléganője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kolléganője, akivel évek óta ismerik egymást, és tudom, hogy kölcsönös a szimpátia.A lány egyébként nagyon szép, okos, doktori címmel rendelkezik, és nem az a tipikus tucat csaj van kisugárzása sajnos. Egy közös, szintén ott dolgozó ismerősünktől tudom, hogy sokat beszélgetnek, és ilyenkor letörölhetetlen a mosoly az arcukról, a párom többször meg is dicsérte a külsejét...Nekem nem szokta szóba hozni, ha igen, akkor pozitívan nyilatkozik róla. Láttam h párszor messengeren is felugrott a csaj neve....de még nem tudtam belenézni a telefonjába. Egyébként együtt élünk, vannak viták, de úgy gondolom, hogy velem képzeli a jövőjét..Szerintetek?
2018. jún. 11. 09:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
39%

Én sosem kutakodtam a párom telefonjában, nem is fogok.

Két oka van. Az egyik, hogy nem vinne rá a lelkiismeret.

A másik, hogy tudom, bármit látnék, elkezdenék kombinálni.

Neked sem ajánlom.

2018. jún. 11. 10:43
 12/52 anonim ***** válasza:
97%

Beszéld meg a pároddal. Mondd neki hogy kicsit féltékeny vagy arra a nőre, tudod hogy szimpatizálnak.

Ha van kötük valami kialakulóban akkor ezután vagy jobb lesz vagy rosszabb, de mindenképp mozdulni fog az ügy.

Én is szerelmes voltam egy kolléganőbe és szerintem ő is belém, de nem csaltam meg a feleségem és ő sem a párját.

Az egész napot együtt töltöttük és jókat beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam vele. A szex fel sem merült köztünk. Aztán külön helyre kerültünk és a szerelem idővel elmúlt.

2018. jún. 11. 10:55
 13/52 anonim ***** válasza:
96%
szerintem is sok tényezős a dolog. ha a férfi határozott, és veled akar élni, akkor nem fogja dobni egy röpke szerelemért a kapcsolatot. másrészt ha már évek óta nem történt semmi akkor sztem kicsi az esélye hogy majd most fog. valszeg szimpik egymásnak de tudják a határokat. az emberek azért nem szoktak mindenkit megdugni aki rájuk mosolyog, különben már rengeteg lenne a válás :)
2018. jún. 11. 11:18
 14/52 anonim ***** válasza:
97%
Hát én nem tudom utolsó, szerintem nagyon is sok válás van. :D És még több ahol nem válnak el, pedig volt megcsalás.
2018. jún. 11. 11:31
 15/52 anonim ***** válasza:
82%
En siman megneznem a telefonjat, a ferfiak 90% letagadja ha flortol, kompromittal...majd pont bevallana hogy szerelmes? Elment az eszetek :D:D Es azert neznem meg a telojat, mert az en idom veges, rovid az elet ahhoz,hogy lopja mas idejet! Kerdezo nem akarlak elkeseriteni, de ezt en is megtapasztaltam, ha eros vagy lepj ki egy ido utan ebbol ha ez tovabb fokozodik. Nem hinnem hogy szint fog vallani, maradj csendben inkabb figyeld!!!
2018. jún. 11. 11:40
 16/52 anonim ***** válasza:
97%
Utolsóval kell egyetértsek, hiába 0%os. A férfiak szarnak bele bevallani, hogy flörtölnek, más tetszik, mást akarnak. Pedig mennyivel könnyebb lenne nem húzni egymás idejét, de neeem. Mivel ha a másik nem jön össze, még mindig itt marad az ingyen punci meg aki főz és mos. Mindenesetre csak akkor nézz bele, ha készen állsz arra, hogy ott hagyod, ha olyat találsz. Ha elolvasod és csak balhézol, fenyegetőzöl, semmi értelme nincsen az egésznek.
2018. jún. 11. 13:25
 17/52 A kérdező kommentje:
Elolvastam, és a rendezvény után, ahol együtt voltak ráírt a csajra.. Megkérdezte, hogy rendben hazaért-e. Aztán írta neki, hogy örül, hogy elment mert ő volt a napja fénypontja...Meg, hogy valahogy mindig egymásba ütköznek.....Ez mi??????
2018. jún. 11. 14:26
 18/52 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha érdekel a párod telefonja, kérd meg, hogy mutassa meg. Ebben nincs semmi bunkó, én bármikor megmutatnám a páromnak, ő is nekem.

Ha ne adja, vond le a következtetést. Valahol megértem, ha látni akarod, engem is csalt meg az exem, de add meg neki az esélyt az őszinteségre, és beszélgessetek erről a nőről.

2018. jún. 11. 14:29
 19/52 A kérdező kommentje:
Eggyel fentebb írtam, hogy elolvastam a beszélgetést....Mit szóltok?
2018. jún. 11. 14:35
 20/52 anonim ***** válasza:

Hát ez így már tényleg más.

Nem is tudom, mit lehet ilyenkor tanácsolni.

Ha most elmondod neki, hogy mit láttál, jó eséllyel fel fog háborodni és még ő lesz megsértve, hogy belenéztél a telefonba.

Viszont amit írt neki, még mindig nem bizonyíték arra, hogy volt is köztük valami, de a flört elég erősen megy már ... nem tudod visszaolvasni az előzményeket? Lehet, hogy érdemes lenne, ha már így belemerültél.

Egyébként aki nagyon titkolni akar valamit, az kódolja a telefonját.

2018. jún. 11. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!