Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom és a kolléganője tetszenek egymásnak. Mi tegyek?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy kolléganője, akivel évek óta ismerik egymást, és tudom, hogy kölcsönös a szimpátia.A lány egyébként nagyon szép, okos, doktori címmel rendelkezik, és nem az a tipikus tucat csaj van kisugárzása sajnos. Egy közös, szintén ott dolgozó ismerősünktől tudom, hogy sokat beszélgetnek, és ilyenkor letörölhetetlen a mosoly az arcukról, a párom többször meg is dicsérte a külsejét...Nekem nem szokta szóba hozni, ha igen, akkor pozitívan nyilatkozik róla. Láttam h párszor messengeren is felugrott a csaj neve....de még nem tudtam belenézni a telefonjába. Egyébként együtt élünk, vannak viták, de úgy gondolom, hogy velem képzeli a jövőjét..Szerintetek?2018. jún. 11. 09:23
41/52 anonim válasza:
Ne legyel buta hülyének vagy nézve már rég kavarnak azok ketten sAJát tapasztalat. Addig marad veled míg nem veti meg a lábát a másiknál teljesen,v még se jön ossze utána keresgél tovább meletted, addig te is jó leszel szamár és,a lo tudod.. Ilyen kapcsolatra vágysz ahol lealáznak,szakits ne várd meg míg ö teszi meg.
42/52 A kérdező kommentje:
Elvileg velem akarja leélni az életét. Tegnap legalábbis ezt mondta. De akkor minek a flört? :(
2018. jún. 12. 11:37
43/52 anonim válasza:
Hát, az hogy veled akarja leélni az életét, lehet igaz is meg nem is.
Vannak, akik csak azért használnak ilyen hangzatos, megnyugtató szavakat, hogy ezzel csitítsák el a párjuk aggodalmát vagy bizalmatlanságát.
44/52 anonim válasza:
Gondolom mosol,főzől,takaritasz rá,hülye lenne otthagyni mig nincs hasonlo balek,ott vagy neki mikor épp kell,a másik meg feldobja a napját,és még meg is mondja.. Hagyjuk..
45/52 anonim válasza:
szerintem nem biztos hogy ez bármit jelent. kicsit flörtölnek. azt irtad már évek óta ez megy és nem léptek tovább. valószínű ezután sem fognak. adj időt a dolognak. ha jó a párkapcsolatod, szerintem felesleges ilyen miatt felrúgni. lehet te is flörtölnél ha olyan helyzetben lennél. ez még nem a világvége azért.
46/52 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehet arra alapozni, hogy ha eddig nem volt semmi, ezután sem lesz. Az, hogy évekig nem volt semmi, nem garancia, hogy a jövőben sem jönnek össze :( Eddig a csajnak is volt pasija, nemrég lett szingli, és érdekes módon, azóta megy a flört jobban. Voltak egy nagy szakmai rendezvényen, ahol a barátnőm is ott volt, és hallotta, ahogy a párom mondja a csajnak, hogy engedje be a maga mellé lévő székre, mert miközben elfoglalja a helyét hozzá akar simulni. Ezt nyíltan, hangosan mondta, hogy a mögöttük ülők is hallották. Nagyon aggódom, vagy túlreagálom? És tök ártatlan az egész? Egy kis ego növelés?
2018. jún. 13. 10:17
47/52 anonim válasza:
ne legyél naiv. a pasid odavan a lányért, de nem mer eléd állni. meg fog csalni, ha nem szakítasz vele előbb.
48/52 anonim válasza:
és nektek amúgy jó a kapcsolatotok minden téren?
49/52 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy tökéletes. De jó a kapcsolatunk, támogat, mellettem áll stb. Közös lakást akarunk venni, az élettársaként mutat be..
2018. jún. 13. 13:49
50/52 anonim válasza:
Ez az a helyzet, ahol nekünk könnyű okosnak lenni.
És ez az a helyzet, ahol ha a barátod észbe kap, akkor nem lesz semmi baj, rájön, hogy nem érdemes kockáztatni.
De amit írsz, hogy a csaj szingli lett, aztán egyre nagyobb a flört, meg a fiú simulni akar...hát, nekem nem az első verzió tűnik esélyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!