Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom és a kolleganője? Megőrültem vagy van benne vmi?
Párommal 6 éve vagyunk együtt, területi képviselőként szállít árut az országban és van egy új kolleganője, aki külön kocsival de sokszor egy helyre mennek. Sokat beszélgetnek, akár telefonon vagy a neten. Főleg a leányzó hívogatja és irogat neki munkahelyi dolgokkal
kapcsolatban, de szinte mindig, szerintem már átlépte a túlzott kategóriát. Pl: 20 percig beszéltem a Párommal azalatt 2x is felhívta, illetve este fél10-kor ráírt, hogy hazaért e már, mert mem látta a kocsiját a telephelyen. Engem magyon zavar, a Párom azt mondja, hogy nem érdekli és bízzak benne, illetve megszokta mutogatni mit írkálnak egymással. Mondtam a Páromnak, hogy sokszor akkor ne írjon vissza, hogy leálljon a csaj és észbe kapjon, hogy kicsit sokat keresi a páromat, erre a párom azt mondja, hogy ő nem akar bunkó lenni, hosz csak kollega. Majd ha konkrétan kifejezi, hogy akar vmit, akkor leállítja. Megőrültem és. felesleges hoszti nálam vagy ez azért télleg sok? Jövőre os gondolok, hogy lehet, hogy
mot csak a munkáról beszélnek mindig, de ez később több is lehet ☹️
Szerintem ha akarna tőle valamit akkor nem csinálná ennyire nyíltan. Az hogy a csaj akar tőle valamit az egy dolog.
28F
Lehetséges,hogy a nő nyomul, de az írásod alapján nincs miért félned :)
A párod korrektnek tűnik, megnyugtat és meg is mutatja a beszélgetést. Az más kérdés, hogy mennyire lelkes vele kapcsolatban. Mindig felveszi neki a telót és ő is kérdezget, vagy azért tartja a távolságot? Lehet annyira kedves a párod-személyiségéből adódóan- hogy a kolléganő félreérti. Sok ilyen eset van.
Új kolléga nő?? Lehet még sok mindennel nincs tisztában és a párodban találta meg azt aki segit mindent megtanulni.
A párodnál lenne hátsó szándék, nem előtted csinálná.
Ennyi erővel, én is féltékenykedhetnék, mert a páromat, még éjfél után is szokták keresni. Azért van, mert munkájában odaadó, segitőkész mindenkivel.
hat szerintem annyit a parod tehet, hogy nem ir vissza parszor. peldaul erre, hogy hazaert-e mar. ez nem munkaval kapcsolatos, plusz mire megy ezzel az informacioval? semmi bunkosag nincs benne, ha mondjuk a parod 9 utan mar nem ul a telefonjan. talan ezt megbeszlhetned vele? hogy mondjuk 8-9 utan ne valaszoljon neki, hanem legyetek egyutt, toltsetek az idot kettesben.
nekem van olyan munkatarsam, aki irant nem erdeklodom, o sem irantam, de munkahelyen beszelgetunk. aztan, ha kerdezek tola barmit munkaval kapcsolatban, nem valaszol akar napokig, mivel o nem ul a mobiljan. nem sertodok be ezen, megtanultam, hogy vele eloben kell lekommunikalni a dolgot, inkabb varok masnapig es eloben kerdezem tole.
ebben mi olyan szornyu?
Dolgoztam én is ilyen helyen. Nálam úgy volt, hogy csak a céges számomat tudta mindenki és ha lejárt a munkaidőm, akkor telefon kikapcs. Volt hasonló kolléganőm, akinek segítenem kellett eleinte mindenben és mivel én is rendes és közvetlen vagyok (normális határig persze), így félreértette azt, amit nem kellett volna. De ugyanígy viselkedek a férfi kollégáimmal is, amit láthatott sokszor.
Szóval NÁLAM az volt a normális ilyen esetben, hogy:
1. Eleve kikapcsolt állapotban volt a telefonom ha hazaértem.
2. Ha nagy ritkán elfelejtettem kikapcsolni, akkor kinyomtam a kolléganő hívását és utána kapcsoltam ki.
3. Bent a munkahelyen elmagyaráztam neki, hogy 8-16-ig rendelkezésére állok szakmai ügyekben, de 16 után a párommal töltöm a szabadidőmet.
Egyébként a kolléganő nyilván nyomul, a párodon múlik, hogy mennyit enged neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!