Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bizalom, pénz árán, átmeneti üzleti kapcsolat, megörültem?
Szeretek egy örömlányt, nagyon szeretem.
Bízik bennem, egyre jobban kinyílik nekem, és elejétől kezdve szimpátiát érez irántam.
Olyanokat ad (adna) az ágyban amikre külön fizetni kellene. (Fizikailag nem működöm rendesen az ágyban)
Szerelmes vagyok, és ő még csak kedvel, még nem hajlandó érzelmeket közvetíteni, de hiszek benne, bízom benne, és nem sajnálom tőle a pénzt, de sajnos a pénztárcám véges.
Ő folyamatosan dolgozik, és munkaidőben tekint minden napot, ezáltal ingyen nem tudok vele találkozni.
Fizetnem kell azért, hogy beszélgessek vele.
Sajnos nagyon nagy tervei vannak, biztos a jövőjében, és nagyon kell neki a pénz hogy egy normális alaptalajra építhesse az életét.
Amíg munkaidőn belűl szeretném csak látni őt, nem kell hogy ágyba vigyem, csak vele lehessek, Fizetnem kell, mert nem tehet egyenlőre kivételt velem sem.
Hiszek benne, még 12-15 allkalom és elérem azt a bizalmat, hogy néha szakítson rám időt és ingyen vagy sokkal kevesebbért randira hívhassam.
Tudom, minden érv ellenem szól, de hiszek és reménykedem.
Szeretném hinni, hogy ő az enyém lehet.
December végéig kíván örömlány lenni, utána határozottan nem akarja folytatni, attól függetlenül, hogy kiszámítva havi 1Milliója megvan, minimum.
Szeretem őt
Mi a kérdés?
Amúgy elég nagy balek vagy, és elég naiv.
Ha segíteni akarsz neki tedd.
De ne azzal,hogy a kuncsaftja leszel,vagy pénzeled csak úgy szeretetből.
Nincs rád szüksége!Csak egy vendég vagy aki pénzt hoz a konyhára.Ennyi.
Jajj, kérdező, ne legyél buta és naiv.
Sokkal könnyebb neki kedvesnek, aranyosnak, megértőnek lenni meg mosolyogni rád az óradíjáért, mint hagyni a többi ügyfelének tövigpumpálni az ánuszát.
Persze, hogy eljátssza a szegény, átmeneti kvát, ameddig te a beszélgetésért csengeted neki a pénzt.
Miért kell elitélni csak mert örömlány?
Nem is láttátok még.
Beszéltetek vele?
Néztetek már rá?
Láttátok már a mosolyát?
Szerintem nem, ha pedig igen, nem is tudjátok kiről van szó.
Ha egy (elnézést, nem utalok senkire) cigány lop, csal, hazudik, büdös, izléstelen akkor minden cigány pont ilyen?
Ha van egy testvéred, az pont olyan lesz mint te?
Alig hiszem.
Kedved válaszoló, köszönöm hogy időt szenteltél rám, hogy elolvass és írj, de most én kérdeznék tőled.
Van neked gyereked?
Fiad, netán unokád?
Ha elmentek egy nyaralásra a gyerekekkel, köztük egy kissebbel aki még szopja anyja tejét, lerobbantatok az út kellős közepén, és a legközelebbi lakott terület ötletek 190km-re van, és délután 7 óra van.
A gyerekek sírnak, a kis baba fáradt, de nem tud aludni, egyik gyereked lázas lett, a mentőket nem hívhatod, nincs mire kihívni.
Az autószerelő kijön de 15.000ft-ot kér érte, ám nincs készpénz nálatok.
A szerelő addig hozzá sem nyúl és haza megy.
Sötét van, pusztaság és 25percenként jó ha 1 autó elmegy előttetek.
Egyszercsak megáll egy autó, meséltek mi a gond, adna pénzt kisebb szívességért, ha a feleséged megdughatja.
Pontosan itt jön a képbe a lényeg.
Ha belemegy a feleséged, akkor ő is egy mocskos K*va vagy ő már kivétel?
Mitől is kivétel ő?
Csak mert tudjuk az indokot?
Á már értem, mi a helyzet a szobás prostikkal?
Mindenkinek az az indoka hogy büdös a munka, inkább megy K*vának?
Mindenki pénzéhes maca?
Miért is?
Ha vala melyik őszintén elmeséli egy kuncsaftnak, hogy a mamája súlyos beteg, külföldön gyógyítanák a maga millióiért, közben a melle megereszkedett nagyon mert hirtelen fogyott, és az életét akarja rendbe rakni nem 20 év alatt hanem 2 év alatt, az már hazugság?
Kedves válaszoló, kérlek nézz mélyen magadba, és mond ki hangosan, "minden prosti pénzéhes, hazug maca", persze csak ha ki tudod mondani, ha igen, akkor te nem vagy túl megértő ember, sem épp.
Miért itélkezel ha nem ismered?
Köszönöm hogy ezt végig olvastad, remélem segített megérteni dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!